Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 76 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tebrik ederim dostum. Tedbir her zaman iyidir. Ben de doğuda araziye çıkarken her şeyimi alırdım. Porselen tabak, cam bardak, kaşık, çatal, bıçak olmadan hareket etmezdim. Bu arada 10000i deviren onursal üye bilmemne olmuyor muydu? MODLAAAARRRR, ADMİİİİN, UYUYO MUSUNUZZZZ???

20.000 i naapçaz ? 5 ayda?

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1.

sipidi hani 1000 resim noldu.
    atıcam dedin 5 resim attın.

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
    sipidi hani 1000 resim noldu.
    atıcam dedin 5 resim attın.
    yaa harbı AGA :P resımlerın yaroısı nerde benım yanan ateste dıkılmem yok :P :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Tebrik ederim dostum. Tedbir her zaman iyidir. Ben de doğuda araziye çıkarken her şeyimi alırdım. Porselen tabak, cam bardak, kaşık, çatal, bıçak olmadan hareket etmezdim. Bu arada 10000i deviren onursal üye bilmemne olmuyor muydu? MODLAAAARRRR, ADMİİİİN, UYUYO MUSUNUZZZZ???
    doğuda .. porselen tabak :? :? :? helal olsun komtanıma.. yakışır ..
    duyuyonmu lunatiiiicc.. bi daa hava atma bize dandirik eşyalarınla.... :mrgreen: :mrgreen:

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    doğuda .. porselen tabak :? :? :? helal olsun komtanıma.. yakışır ..
    duyuyonmu lunatiiiicc.. bi daa hava atma bize dandirik eşyalarınla.... :mrgreen: :mrgreen:
    okan komutanım lunatıc abımı bır gor tanıda ondan sonra esyalarına dandırık dersın :mrgreen: yaa abı sen hıc yanında 15 kg su tankı artı av kamp alet techızatı gorsen ah be abım lunatıc abım buyuk ınsan tabı porselen tasınması oda gercekten zor olsa gerek en ıyısı hando hıcbırseysız sapkasıyla yollarda :P :P :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

leventse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

L
    Öğrenci
     keeway sl 150
     1
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
    Napayım abicim ben eskiden istediğim yere yürüyerek giderdim dağ tepe. E tabii herşey lazım. İn cinin top oynadığı yerde kalırsan iğnesiz bile olmuyor. Şimdi de aynı alışkanlık. Çantama ne lazımsa paketliyorum. Zaten her an gitmeye hazırdır. E bi de motorla cepsiz mepsiz çıkarsak yola tabii her zaman önce Allah'a sonra kendine güveneceksin. Gece gelirken güya Aksu abi önümde ışık tutacaktı kendini tutamadı bastı kaçtı. Gerçi tutuğu ışık benimkinden de kötüydü ya neyse. En azından Nasrettiğin hocanın mum ışığı hesabı uzakta bir soluk ışık da yetiyordu. Ama yok abicim gece işi benim işim değil virajlarda gözüm kararıyo şeritler kıvrılarak giderken, ufak sarsıntı, rüzgar bile dengemi bozuyo toplamam zaman alıyor. Hele kötü yolda kendimi giderken düşünemiyorum. Zaten yaptım o hatayı birkere Yusufeli Hopa arası bidaha tövbe. Benimle şehrin ışıklarından hava ağarırken ayrılacaksanız ve şehrin ışıklarına hava kararırken ulaşacaksanız istediğiniz yere geleyim ama onun dışında kendimi riske atamam kusura bakmayın. Sonra " Ne güzel gidiyodu sonra şarampole doğru sürdüğünü gördük bidaha da göremedik" demeyin. Sabahın şerri hesabı ne gerek var kör kör gitmeye.
    Bende daha ekipman çok da Ankara'da n'ababiliriz ki. Çeşmede bile suyu zor buluyoruz. Yakında hiç olmayacak. Havada hala yağmurdan iz yok. Dereler barajlar kuru. Aksu abi hakkatten nereye gidecez biz balığa. Okan bize Karadeniz'de büyük balık avlayabileceğimiz biyere götürse de gitsek. Küçük balık da olsa olur. Yeterk ki hamsiden hallice olsun.
    Leventse senin alet kaç kmde? Benimki de 2000-3000lerde düzde 105km bayır aşağı 110'u geçmiyordu. Açıldı şimdi. Düzde 115 bayır aşağı 140 basıyor. Belki daha da basar. 10000km yi yeni devirdim. Bi de arka kolduğa kaçak çıktığım ev olmasa dahada basarım herhalde. Ön camın arkasına yatınca bile 2-3 km/saat fark ediyor. Gerçi gene de rommel ile Aksu abiye yetişemiyorum. SAnki onlarınki 300cc. İyi açmışlar herhalde. Ben acemiydim. Şehir içinde kullandım ve pek basamadım. Ama fazla hızlı gitmeye de gerek yok. Onlar geçici yapımış hızlar. Bayır yukarı zaten düşüyo 100 e 90 a. Çok basınca da su pompasının contadan kaçırıyo. Normal hız iyidir, kafanı yorma.
    henuz 700 km de ılk yagı degısmedı daha yokus asagı yatarak 90 ı anca zorluyor yoksa 80 de kalıyor ama benım makıne 150 lık keeway superlight

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kısmet Ahmet dostum ya. Lakin yatağa sırtımız pek alışmış, Ayhan'la bir gece çadırda kaldık EMOK'ta, kabus oldu valla. İnsan rahata çabuk alışıyor..

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    10.000'i devirmeyen kalmadı ki pek
    yol yapalım yol

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)