Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
Napayım abicim ben eskiden istediğim yere yürüyerek giderdim dağ tepe. E tabii herşey lazım. İn cinin top oynadığı yerde kalırsan iğnesiz bile olmuyor. Şimdi de aynı alışkanlık. Çantama ne lazımsa paketliyorum. Zaten her an gitmeye hazırdır. E bi de motorla cepsiz mepsiz çıkarsak yola tabii her zaman önce Allah'a sonra kendine güveneceksin. Gece gelirken güya Aksu abi önümde ışık tutacaktı kendini tutamadı bastı kaçtı. Gerçi tutuğu ışık benimkinden de kötüydü ya neyse. En azından Nasrettiğin hocanın mum ışığı hesabı uzakta bir soluk ışık da yetiyordu. Ama yok abicim gece işi benim işim değil virajlarda gözüm kararıyo şeritler kıvrılarak giderken, ufak sarsıntı, rüzgar bile dengemi bozuyo toplamam zaman alıyor. Hele kötü yolda kendimi giderken düşünemiyorum. Zaten yaptım o hatayı birkere Yusufeli Hopa arası bidaha tövbe. Benimle şehrin ışıklarından hava ağarırken ayrılacaksanız ve şehrin ışıklarına hava kararırken ulaşacaksanız istediğiniz yere geleyim ama onun dışında kendimi riske atamam kusura bakmayın. Sonra " Ne güzel gidiyodu sonra şarampole doğru sürdüğünü gördük bidaha da göremedik" demeyin. Sabahın şerri hesabı ne gerek var kör kör gitmeye.
Bende daha ekipman çok da Ankara'da n'ababiliriz ki. Çeşmede bile suyu zor buluyoruz. Yakında hiç olmayacak. Havada hala yağmurdan iz yok. Dereler barajlar kuru. Aksu abi hakkatten nereye gidecez biz balığa. Okan bize Karadeniz'de büyük balık avlayabileceğimiz biyere götürse de gitsek. Küçük balık da olsa olur. Yeterk ki hamsiden hallice olsun.
Leventse senin alet kaç kmde? Benimki de 2000-3000lerde düzde 105km bayır aşağı 110'u geçmiyordu. Açıldı şimdi. Düzde 115 bayır aşağı 140 basıyor. Belki daha da basar. 10000km yi yeni devirdim. Bi de arka kolduğa kaçak çıktığım ev olmasa dahada basarım herhalde. Ön camın arkasına yatınca bile 2-3 km/saat fark ediyor. Gerçi gene de rommel ile Aksu abiye yetişemiyorum. SAnki onlarınki 300cc. İyi açmışlar herhalde. Ben acemiydim. Şehir içinde kullandım ve pek basamadım. Ama fazla hızlı gitmeye de gerek yok. Onlar geçici yapımış hızlar. Bayır yukarı zaten düşüyo 100 e 90 a. Çok basınca da su pompasının contadan kaçırıyo. Normal hız iyidir, kafanı yorma.
henuz 700 km de ılk yagı degısmedı daha yokus asagı yatarak 90 ı anca zorluyor yoksa 80 de kalıyor ama benım makıne 150 lık keeway superlight