Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,981
    Beğenilmiş
    695
    Alıntı aStex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, öncelikle size sonra da bana hayırlı olsun. 30.09.2024 tarihinde 2 adet daytona 250v aldık, arkadaşım ile. Bayide 1 adet olduğu için diğerinin gelmesini bekliyoruz.
    İlk sıfır motorum olduğu için kafamda bazı soru işaretleri var. Yazınızın devamını da okudum . Özellikle rodaj konusunda çok fazla farklı bilgiler mevcut. Herkesten farklı bir bilgi çıkıyor, doğruluğuna emin değilim. Siz rodajı nasıl yaptınız, hangi konulara dikkat ettiniz. Bu konuda tecrübelerinizden yararlanmayı isterim birde kitapçık nette var demişsiniz fakat aradım bulamadım, sizde varsa gönderebilir misiniz

teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun, keyifli günlerde sağlıkla kullanmanız dilerim, foruma da hoşgeldiniz.

Öncelikle eğer yeni bir motor geliyorsa kitapçığını isteyebilirsiniz, kitapçıkla geliyor fakat bayiiler ingilizce bu diye atıyorlarmış ben de yeni öğrendim ama bir tane kitapçık tedarik ettim, en kötü şartlarda whatsapp üzerinden sizinle paylaşabilirim.

Geri kalan sorularınıza akşam uygun bir zamanda cevap yazacağım, malum iş temposu ama motoru keyifle kullanacağınıza eminim.
    aStex (07.October.2024), CELİL (07.October.2024), erkopaşa (07.October.2024), Mehmet A. (07.October.2024), newmoon06tr (07.October.2024), Resul.D (01.November.2024) Bunu beğendi.

aStex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dinçer
    iş güvenliği uzmanı
     Daytona 250v
     Mersin
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun, keyifli günlerde sağlıkla kullanmanız dilerim, foruma da hoşgeldiniz.

Öncelikle eğer yeni bir motor geliyorsa kitapçığını isteyebilirsiniz, kitapçıkla geliyor fakat bayiiler ingilizce bu diye atıyorlarmış ben de yeni öğrendim ama bir tane kitapçık tedarik ettim, en kötü şartlarda whatsapp üzerinden sizinle paylaşabilirim.

Geri kalan sorularınıza akşam uygun bir zamanda cevap yazacağım, malum iş temposu ama motoru keyifle kullanacağınıza eminim.
    hoşbuldum tabiki hocam, zaten teslimat için 1-10 gün daha bekleyeceğiz. ne zaman uygun olursanız. şimdiden teşekkür ederim. kitapçık içinde genel bilgilere bakmak için soruyorum. özelden numaramı paylaşacağım, onu da müsait zamanda atarsanız sevinirim. kolay gelsin
    CELİL (07.October.2024), Mehmet A. (07.October.2024), Resul.D (01.November.2024) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)