Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tolga Terzioğlu
    Satış görevlisi
     Daytona 250V
     İstanbul
    Beğenmiş
    8
    Beğenilmiş
    6
    1 yıl aşağı yukarı bir düşünce. Daha da uzayabilir artık cruiser modele geçmek istiyorum ve regal beni o konuda kendine çok çekiyor. Nasip olursa ben de aranıza katılacağım gibi hayırlısı ile. Diğer alt segment hiçbir motor tam olarak düşündüklerimi yansıtmıyor. Uzun, büyük parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir chopper ve üstünde oynama yapabileceğim bir şey düşününce aklıma sadece regal geliyor. Acısıyla tatlısıyla nasip olursa 250V alacağım 23 model.
    bjorngelotte (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), Mehmet A. (1 hafta önce), Mkarakas ( 6 Gün önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan yılmaz
    İMEAK DTO
     Keeway Supershadow 250
     İstanbul/üsküdar
    Beğenmiş
    2,004
    Beğenilmiş
    557
    Alıntı Alazbegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Almak istediğim model 2.el 2023 model 7800km'de bir motor fakat pek bilgim yok problemleri neler nelere bakmalıyım? 1-1.5 yıl kadar kullanıp dragstar, shadow veya intruder geçmek istiyorum. Regal sizce yeterli midir? Ne gibi alternatiflere bakabilirim başka? Regal alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim bu modelde? Şimdiden teşekkür ederim.
    Tolga selamlar ;
    Şuan başlangıç sınıfında çoğu kişi aynı çıkmazda , benzer hacimlerde sıfır japon olmadığı için çinli makineler revaçta şuan. Kısa süreli kullanmayı düşünüyorsan eğer ben Regal yerine Benda Rock veya Mondial Nevada öneririm.Şuan neredeyse 100bine yaklaşan Nevada kullanıcısı arkadaşım var , bu bütçedeki bir makineye göre de bayağı memnun.Rock birazcık daha pahalı ama daha kaliteli ve makine aslında 300CC.Regal önermeme sebebim ; 2 kere regal sahibi olmuş biri olarak parça fiyatlarının çin malı motorlara kıyasla pahalı olması + çin malı kalitesinde olması :D Yıllarca Sıralı 250-350-400CC blok üretip , basit bir şanzıman sorununu çözememiş bir markadır regal.Yeni model olduğu için belki bir süre başını ağrıtmaz fakat regalin sıkıntısız makine üreteceğini çok sanmıyorum , yedek parçadan güzel para kırdılar çünkü..Nolur linçlemeyin beni ama Regal genel olarak sorunlu makine üretiyor , Yennnnni modellerinden olan pilder 125-250 için Regal Raptor Fan facebook sayfasında insanların neler yaşadığına , motor ile ilgili görüşlerine bakabilirsin.İstanbulda ikamet ediyormuşsun , forumdan başlıkları takip edersen eğer belirli aralıklarla Toplantılar yapıyoruz.Toplantıya katılıp yüz yüze de değerlendirme yapabiliriz , bizdeki motorları da inceleyip fikir edinebilirsin..Gönlündeki makineye kavuşman dileklerimle..
    Alazbegen ( 6 Gün önce), CELİL (1 hafta önce), erkopaşa ( 6 Gün önce), Mehmet A. (1 hafta önce), Mkarakas ( 6 Gün önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz ( 3 Gün önce), Tarmina ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     RR Daytona 250V -Jessica-
     Ankara
    Beğenmiş
    2,874
    Beğenilmiş
    661
    Merhaba Tolga, motoru alalı bir seneyi devirdim şuan 6.000 km bandında bu sürede çok keyifli bir uzun yol ve çevre ilçelere sürdüm, çok şükür bir kere bile yolda kalmadım, naz da yapmadı ustaya sadece yağ değişimi ve sohbet için gidiyorum kullanan diğer arkadaşlardan da cddi bir sorun duymadım özellikle eski regallerde olan şanzıman muhabbeti ile alakalı sadece plastik aksamları kalitesiz çatlamalar başladı, onun dışında özellikle oksijen sensörü ile alakalı bir kaç şikayeti olan insan duydum ama cayır cayır motorsiklet yıkayan arkadaşlar, motorlara su değmeyecek net onun dışında güzelce bakımını yapar önemli noktalara değinirsen kullanması keyifli bir motor, çok yüksek performans bekleme, yakıtı çok ideal üzmüyor kesinlikle parçaları da bir kaç motor bloğu ile uyumlu, almaya karar verir de alırsan daha ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunuruz, kaç liraya alacaksın bilmiyorum ama sıfır motor alımlarında ciddi kampanyalar var değerlendirebilirsin. Keyifli forumlar, tekerine taş değmesin.

1 yıl aşağı yukarı bir düşünce. Daha da uzayabilir artık cruiser modele geçmek istiyorum ve regal beni o konuda kendine çok çekiyor. Nasip olursa ben de aranıza katılacağım gibi hayırlısı ile. Diğer alt segment hiçbir motor tam olarak düşündüklerimi yansıtmıyor. Uzun, büyük parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir chopper ve üstünde oynama yapabileceğim bir şey düşününce aklıma sadece regal geliyor. Acısıyla tatlısıyla nasip olursa 250V alacağım 23 model.
    Alazbegen ( 2 Gün önce), CELİL ( 3 Gün önce), erkopaşa ( 3 Gün önce), Mehmet A. ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 3 Gün önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Resul.D (1 gün önce) Bunu beğendi.

Tolga Terzioğlu
    Satış görevlisi
     Daytona 250V
     İstanbul
    Beğenmiş
    8
    Beğenilmiş
    6
    bana 0'ın altında geliyor 140 gibi bir fiyata takas olacağı için 0 alamıyorum ama umuyorum bu perşembe günü alıyorum motoru. Bir dahaki istanbul buluşmasına ben de katılacağım gibi duruyor.
    CELİL ( 2 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), Mehmet A. ( 2 Gün önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Rutkay Ediz ( 12 Saat önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    44,183
    Beğenilmiş
    6,165
    bana 0'ın altında geliyor 140 gibi bir fiyata takas olacağı için 0 alamıyorum ama umuyorum bu perşembe günü alıyorum motoru. Bir dahaki istanbul buluşmasına ben de katılacağım gibi duruyor.
    Tolga Hayırlısı olsun motorsuzda toplantıya gelip tanışabilirsin
    Zaten kışın bizde motorsuz yaya geliyoruz 😁🏍
    Alazbegen (1 gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), Kediens ( 2 Gün önce), Mehmet A. ( 21 Saat önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Resul.D (1 gün önce) Bunu beğendi.

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)