Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, zincir ayarına bir baktırabilirsiniz, sağ-sol eşit olmayabiliyor ilk montaj ile alakalı zincir ise belirli bir süre lastiğin bir köşesinden ufak traşlıyor ama bence önemsiz. Diğer tüm civataları da gözden geçirebilirsiniz iyi olur. Motoru ben gibi sadece yazın kullanıyorsanız lastik değiştirmek şart gibi düşünmeyin sıcak havalarda lastik çok kötü değil ama sürekli kullanıyorsan metzeler kötü lastik değil kullanılabilir. Sesi duymadan bir şey söylemek zor subap ayarı istiyorsanız yaptırabilirsiniz ama makinede titreşim olacak o gayet normal ama ne kadar sorusu burada önemli güvendiğiniz bir usta varsa baktırabilirsiniz.

Alıntı Avcis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ben de 250v kullanıyorum 2500km oldu

Motorda dengesiz bi hissiyat var dediğiniz zincirin lastiğe değmesi durumu lastiği aşındırır mı merak ediyorum balans ayarı gerekir mi

Bi kaç aya lastiği değiştirecektim siz değiştiyseniz size de sorayım arka lastik için metzeler me888 ve exedra g702 var sadece ne önerirsiniz

Subap ayarı gerekir mi 4-5 bin devir aralığında titreşim var ve nevada ile yan yana çalıştırdığımda blokta oluşan ses daha fazla

Bayilerin umursamazlığı sağ olsun danışabileceğimiz pek biri yok

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi