Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 49 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    2,345
    Beğenilmiş
    523
    Alıntı bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazgeçti abi , o parayla kendisine saç ektirecekmiş :D :D :D
    Ahahahaha hayırlısı olsun ben dedim pahalı motorlar deymez
    bjorngelotte (07.Şubat.2025), CELİL (07.Şubat.2025), monorec (2 Hafta önce), newmoon06tr (08.Şubat.2025), Raci06 (09.Şubat.2025), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    3,603
    Beğenilmiş
    795
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahaha hayırlısı olsun ben dedim pahalı motorlar deymez
    şimdi düşününce evet pahalı ama yeni , teknolojik ve gözükürde daha sorunsuz.Şahsen japon diye 35 tane sahip değiştirmiş makine almak yerine uygun fiyata 2. el bunlardan düşürüp almak daha mantıklı
    CELİL (07.Şubat.2025), Kediens (07.Şubat.2025), monorec (2 Hafta önce), newmoon06tr (08.Şubat.2025), Raci06 (09.Şubat.2025), Rastafaray06 (07.Mart.2025), Resul.D (07.Şubat.2025), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Buy me a trip to the Moon
    So I can laugh at my mistakes

Resul Duru
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    2,345
    Beğenilmiş
    523
    şimdi düşününce evet pahalı ama yeni , teknolojik ve gözükürde daha sorunsuz.Şahsen japon diye 35 tane sahip değiştirmiş makine almak yerine uygun fiyata 2. el bunlardan düşürüp almak daha mantıklı
    Hayırlısı be konuyu online geyiğe tasiyalimmi Vlad oraya yazsın şu sigara işini
    bjorngelotte (08.Şubat.2025), CELİL (07.Şubat.2025), Mkarakas (08.Şubat.2025), monorec (2 Hafta önce), newmoon06tr (08.Şubat.2025), Raci06 (09.Şubat.2025), Rastafaray06 (07.Mart.2025), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    İşçi
     Kuba Superlight 200 / Benda Rock 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    737
    Beğenilmiş
    148
    Alıntı Kediens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün çok kısa bir deneme şansım oldu arkadaşımın Benda Rockını ve boyum yetmedi.... :D

şaka bi yana Superlightin rahatlığına o kadar alışmışım ki bendada gidona ve peglere daha fazla uzanmak gerektiğinden biraz rahatsız hissettirdi.
    Gidonun ayarı mümkün ama alıştığımdan daha geniş olduğundan kollar superlighttan daha çok açılıyor ve umarım peglerin ileri geri pozisyon ayarı vardır yoksa alternatif modellere(royal enfield hariç :D) yönelmem gerekecek.
    vay be 2 haftalık benda rock kullanıcısı olarak kendi mesajımı alıntılamak da varmış kaderde :D

-ayaklıkların ayarı yokmuş ama zamanla alıştım.

-gidon hala uzak ve geniş geliyor ama uzun sürüşte hiç ağrı sızı yapmadı yine de konfor amaçlı ileride yüksek gidon yapıp kendime yaklaştırmayı düşünüyorum.

-superlightı hala satmadım arada sürüyorum ve iki motorun keyfi de kendine has

-Benda Rock'ı satın almamın üzerinden henüz 8 gün geçmişti ki ayaklığı tam açmadığım için olduğu yerde benimle birlikte yan düştü ve debriyaj manetinin bağlantısı ile sol ayaklık kırıldı;
    malzemeyi aliminyum dökümden yapmışlar sert sağlam ama darbeye karşı kırılmaya yatkın, maneti yenisiyle değiştirip sol basamağı kaynattırdım.

-Motoun kompresyonu yüksek, yani yüksek viteste gaz vermeden motoru akıtayım dediğinizde olmuyor anında yavaşlamaya başlıyor sürekli bir el gaz kolunda sabit kalmalı.

-Gaz kolu superlighta kıyasla aşırı hassas ve henüz benim için sabit hızda gitmek zorlayıcı ki zaten motor cruiser gibi değil hız motoru gibi tepki veriyor ("bas bas hız yapıcam" diyor alet :D )

-torku çok iyi tüm vitesleri dolu dolu neredeyse vites değiştirmeden tüm yolu gidebiliyorsunuz

-2. ve 4.vites diğer viteslere göre daha atik, tam kaçış vitesleri

-top speed denemedim ama dün sol şeritten kaptırıp giderken bi an ekranda 140 yazdığını gördüm, o hıza çıkarken motor hiç zorlanmadığı için rüzgardan aşırı etkilenip "kaçla gidiyorum da rüzgardan dayak yiyorum ki ben" deyip baktığımda farkettim.

-Motor trafikte net bi şekilde dikkat çekiyor herkes bi kafasını çevirip bakıyor hem şekli güzel hem orijinal egzos olmasına rağmen sesi çok iyi.

-yıllardır her gün gidip geldiğim ve aynı yerlerde takıldığım trafikte eski motorla yol istemeden bekleme alışkanlığım vardı sadece araçlar yol verdiğinde geçip aksi halde bekliyordum(trafikte saygı gösterirsen saygı görürsün şiarıyla), bu motora geçince araçlar daha fazla yol verir oldu

-motorun üzerinde hali hazırda yan çanta için bağlantı demirleri vardı ve çinden yan çanta alıp taktım,
    koruma demiri siparişini de verdim pazar günü montajını yapacağım geri kalan yapılacaklar listem de sırasıyla şu şekilde;
    +ön cam siperlik (camsız sürmeye hiç alışkın değilim geniş omuzlarım yelken etkisi yapıyor :D)
    +tam boy ayak pegleri (superlighttaki ayak peglerine alışkanlığımı buna aktarıp rahatlığımı arttırma niyetindeyim)
    +gidon yükseltme (elektrik kabloları, hidrolik boruları ve gaz/debriyaj tellerine müdahale olacağı için motorun garantisinin bitmesini bekleyeceğim)

şimdilik aktaracaklarım bu kadar
    bjorngelotte (2 Hafta önce), bulentbc (2 Hafta önce), CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), monorec (2 Hafta önce), newmoon06tr (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

Küpeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selim Gül
    Satış ve Pazarlama
     Regal Raptor Daytona 250 S
     İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    50
    Hayırlı olsun Enes tekerine taş değmesin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Kediens (2 Hafta önce), monorec (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

bulentbc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bülent BÜYÜKÇINGIL
    Turizm
     Harley Davidson Seventy Two XL 1200V
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    7,175
    Beğenilmiş
    949
    Enes Hayırlı olsun, yakışıklı makina.
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Kediens (2 Hafta önce), monorec (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    “Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Resul Duru
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    2,345
    Beğenilmiş
    523
    Hayırlı olsun
    bulentbc (2 Hafta önce), CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Kediens (2 Hafta önce), monorec (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

monorec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vladislav Polyanskiy
    Gemi Mühendisi
     RKS Blackster 250i
     İstanbul
    Beğenmiş
    958
    Beğenilmiş
    169
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vlad ne yaptın motor bendaya baktinmi ? Birde sigara işi ne oldu devammi tamammi
    benim benda işi yalan oldu
    bulentbc (2 Hafta önce), CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

monorec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vladislav Polyanskiy
    Gemi Mühendisi
     RKS Blackster 250i
     İstanbul
    Beğenmiş
    958
    Beğenilmiş
    169
    Vazgeçti abi , o parayla kendisine saç ektirecekmiş :D :D :D
    çok mantıklı değil mi, ömürlük bi kere :D
    bulentbc (2 Hafta önce), CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)