Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Buy me a trip to the Moon
So I can laugh at my mistakes
vay be 2 haftalık benda rock kullanıcısı olarak kendi mesajımı alıntılamak da varmış kaderde :D
-ayaklıkların ayarı yokmuş ama zamanla alıştım.
-gidon hala uzak ve geniş geliyor ama uzun sürüşte hiç ağrı sızı yapmadı yine de konfor amaçlı ileride yüksek gidon yapıp kendime yaklaştırmayı düşünüyorum.
-superlightı hala satmadım arada sürüyorum ve iki motorun keyfi de kendine has
-Benda Rock'ı satın almamın üzerinden henüz 8 gün geçmişti ki ayaklığı tam açmadığım için olduğu yerde benimle birlikte yan düştü ve debriyaj manetinin bağlantısı ile sol ayaklık kırıldı;
malzemeyi aliminyum dökümden yapmışlar sert sağlam ama darbeye karşı kırılmaya yatkın, maneti yenisiyle değiştirip sol basamağı kaynattırdım.
-Motoun kompresyonu yüksek, yani yüksek viteste gaz vermeden motoru akıtayım dediğinizde olmuyor anında yavaşlamaya başlıyor sürekli bir el gaz kolunda sabit kalmalı.
-Gaz kolu superlighta kıyasla aşırı hassas ve henüz benim için sabit hızda gitmek zorlayıcı ki zaten motor cruiser gibi değil hız motoru gibi tepki veriyor ("bas bas hız yapıcam" diyor alet :D )
-torku çok iyi tüm vitesleri dolu dolu neredeyse vites değiştirmeden tüm yolu gidebiliyorsunuz
-2. ve 4.vites diğer viteslere göre daha atik, tam kaçış vitesleri
-top speed denemedim ama dün sol şeritten kaptırıp giderken bi an ekranda 140 yazdığını gördüm, o hıza çıkarken motor hiç zorlanmadığı için rüzgardan aşırı etkilenip "kaçla gidiyorum da rüzgardan dayak yiyorum ki ben" deyip baktığımda farkettim.
-Motor trafikte net bi şekilde dikkat çekiyor herkes bi kafasını çevirip bakıyor hem şekli güzel hem orijinal egzos olmasına rağmen sesi çok iyi.
-yıllardır her gün gidip geldiğim ve aynı yerlerde takıldığım trafikte eski motorla yol istemeden bekleme alışkanlığım vardı sadece araçlar yol verdiğinde geçip aksi halde bekliyordum(trafikte saygı gösterirsen saygı görürsün şiarıyla), bu motora geçince araçlar daha fazla yol verir oldu
-motorun üzerinde hali hazırda yan çanta için bağlantı demirleri vardı ve çinden yan çanta alıp taktım,
koruma demiri siparişini de verdim pazar günü montajını yapacağım geri kalan yapılacaklar listem de sırasıyla şu şekilde;
+ön cam siperlik (camsız sürmeye hiç alışkın değilim geniş omuzlarım yelken etkisi yapıyor :D)
+tam boy ayak pegleri (superlighttaki ayak peglerine alışkanlığımı buna aktarıp rahatlığımı arttırma niyetindeyim)
+gidon yükseltme (elektrik kabloları, hidrolik boruları ve gaz/debriyaj tellerine müdahale olacağı için motorun garantisinin bitmesini bekleyeceğim)
şimdilik aktaracaklarım bu kadar![]()
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)