Herkese merhabalar Raptor dd 250e 2007 model motorum için far arıyorum. Orjinal far mevcut led ampul veya far önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Herkese merhabalar Raptor dd 250e 2007 model motorum için far arıyorum. Orjinal far mevcut led ampul veya far önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Şükrü selamlar,
Bütçeye göre iki önerim olacak fakat aydınlatmadan şikayetçi isen öncelikle farı söküp aynaları ve cam kısımları temizleyip kontrol etmende fayda var. Tas içindeki ayna yüzeyi matlaştıysa eğer parlaklık düşüyor ne yazık ki.
Bizim eski makinelerin soketleri h4 değil ama h4 sokete çevirmek çok basit, dişi h4 soketi alırsan bu önerdiğim farları takabilirsin.
Photon solo h4, çok cuzi idi fiyatı. Az önce kontrol ettim hâla öyle bence. Halojen farlardan sonra ilaç gibi geliyor, gece sürüşlerim daha rahat bu ampulu taktığımdan beri.
Photon milestone h4, bu biraz tuzlu fakat gerçekten 12k lumen olduğu için hayvani şekilde aydınlatıyor. Bunu deneme şansım olmadı açıkçası fakat bunun takılı olduğu bir nc700 kullandım bir süre, araba farını aratmıyor tabi bizim makinelerde statör & konjektör zortlatabilir bu ampul. İnternette Watt değerini yazmamışlar maalesef..
Merhaba Şükrü İzmir'den aramıza Forum'a hoş geldin.🖐
Far tası orjinal ise sorunludur 250 9 B modellere eski model Renault 12 farı tam uyuyor sadece ampul duyunu H4 ile değiştirip H4 ampul takmak gerekiyor aşağıya far linki koyuyorum oradan bakarsın kolay gelsin .👍🖐
https://www.hepsiburada.com/ayfar-re...aza=Mutluparca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)