Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

deatheater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Efe Üstündağ
    Makine Teknisyeni
     Honda Shadow VT600C
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    8,776
    Beğenilmiş
    789
    sanayide çalışıyorum aslında ama sağa sola sorsam da bulamadım. fren hidrolik hortumunun da değişmesi gerektiğini biliyorum ama elektrik kabloları ve fren hidrolik hortumu kolay olur diye düşünüyorum elimden gelen şeyler en azından. telleri de direkt hazır bulmam gerektiğini düşünüyordum ama dümdüz tel alıp ucuna stoper taksam olur sanırım söylediğine göre.
    bjorngelotte (22.November.2024), CELİL (22.November.2024), Mehmet A. (23.November.2024), Resul.D (25.November.2024) Bunu beğendi.

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    690
    Beğenilmiş
    402
    Ben ape gidon alıp montajını kendim yapmıştım ama aynı günde zor anca şu şekilde yapabilirsin aldığım gidon mevcutdaki gidondan kaç cm uzun onu hesaplayıp ona göre sipariş geçebilirsinben telleri üreten kişiye gönderdim oda bana aynı telin 10 cm kadar uzununu göndermişti
    Hidrolik hortumlarınıda sanayide recor ve hidrolik işi ile uğraşan Bi yere çok makul fiyata yaptırdım
    Elektrik tesisatınıda soket kısmından az Bi uzun bırakıp kestim kaliteli kalın orijinal bakır kablo kullandım seni sadece tel kısmı uğraştırır eğer İstanbul içi tel yapan birini bulursan önce telleri halledip sonra kalanları yaparsan aynı gün halledebilirsin gibi
    Mehmet A. (23.November.2024), newmoon06tr (23.November.2024), Resul.D (25.November.2024) Bunu beğendi.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler