Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ugurrrcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Can Yıldırım
    TSK
     Yamaha Dragstar 650 sport
     İstanbul - Mecidiyeköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    268
    Beğenilmiş
    146
    Vay bee okudukça okuyorsun hikayeleri ben de babam sayesinde bu şeytan işine bulaştım sene 2005-2006 arasında kuba motor bayiliği aldı. Servis ve satış bayiliği olarak işletiyorlardı ortağıyla. motorlar yarı toplu gelirdi servise, serviste toplanıp bayiye giderdi. Bayi gidişleri sürerek yapılırdı tabiii o aralıkta kaçırabildiklerimi kaçırır, hiç bir şey bulamasam bisiklet kaçırırdım. o zamanlarda atv, scoter, cruiser ne varsa binerdim ne geldiyse elime ama bu cruiser/chopper sınıfıdan bir şey gelince benim içimde bir ateş yanıyordu. servise giderdim herkes anlardı zaten bir motor çalınacağını Zamanla elimize gelen her motora, arkadaşlardan alabildiklerimize bindik racing, enduro/touring, naked sonra sınıfsallaşmaya başladı bu olay ve sadece cruiser/chopper sınıfında huzur bulmaya başladım. Bu sefer arkadaş gruplarındaki motorlar değişti ama kendime hiç motor almıyorum. İşte falconlar, regaller superlight, shadow, dragstar falan eskiye gidersek jawalar falan tabi benim sürekli kovaladığım 750shadow du arkadaşım sağ olsun hiç esirgemedi benden, ben de sürekli üstündeydim. okuldayken ev arkadaşları ile oturuyoruz erkek aktivitesi olarak sarı siteye girdik, konu motorlar. Ben dedim alıcam koydum kafaya sarı sitede gezerken önceden de bindiğim regal raptor dd250e daytonayı gördüm. Binerken çok etkilememişti ama görsellik beni vurmuştu zamanında ama üstünden çok zaman geçmişti. İlandaki siyah daytonayı da görünce dedim ben bunu alacağım. Tabi herkes önce itiraz etti o paraya o alınır mı falan üstüne şunu koy şunu alalım falan diye ama cebimde var 2 lira motor 8 lira öğrenciyim part-time çalışmayla geçiniyorum bi de motor beğenmiyoruz kafalar o kadar pırıl pırıl...neyse konuşmanın üstünden 1 ay geçti biz yine aynı aktiviteyi gerçekleştirdik bu gördüğüm siyah daytona yine karşımda tertimiz. du dedim aricam ben bu motoru alıcam diye çocuk nuh dedi peygamber demedi fiyatta bir güzellik yapmadı. Tabi ben de artık kıvılcım yandı ben başladım milleti aramaya bir iki motor baktık kazıklandık daha almadan depo fulledik milletin gençlere tavsiyem bilmediğiniz mahallere 2-3 kişi gitmeyin mümkünse hiç gitmeyin ben bu olay sonrası benim siyah daytonaya takıldım çocuğu her gün arar oldum sevgilimden önce ona günaydın mesajları atmaya başladım. en sonunda çocuk bıktı dedi senden kurtuluş yok belli gel al motoru sen de kurtul ben de tamam dedik anlaştık. anlaştık ama 2 lira var gerisi yok ki ne kask ne eldiven ne mont hiç bir şey yok elimde motora dair düşünce dışında hiç bir şey yok kredi falan çözdük aldık (Karabasan) Daytonayı mecara başladı bir süre öyle devam ettim sonra sade haliyle binemedik, dedik bize rahatlık battı profil fotodaki haline getirdik. boyadık kestik değiştik bir şeyleri, uğraştık durduk tabi çevremdeki herkes yapma etme desede biraz başına buyrukluk yüzünden dedim ben bildiğimi yapıcam daytonaya 180 lastik taktım, orjinelliği bozduk çamurluk kestik... çok da güzel oldu 21k km öyle de kullandım yağ dışında zincirim değişti o kadar keyifliydi yani özetle kendi motorum olarak ilk motorum Daytona 250, ikinci Dragstar 650 sport, Üçüncü Bolt 950r ama sürmeye başladığım ya da bindiklerimi yazacak olursam inan ben de bilmiyorum ne sayısını ne markasını, gördükçe diyorum buna binmiştim diye
    CELİL (3 Hafta önce), darthan (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), newmoon06tr (3 Hafta önce), Raci06 (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

darthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertan Güçavlı
    Bankacı
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    78
    Beğenilmiş
    198
    Resul, çok güzel bir başlık açmışsın. Sana ve motosiklet hikayesini paylaşan herkese teşekkürler.
    2008 yılında para biriktirmiştim, kararlıydım bir HD alacaktım ama evlenme aşamasındaydım patron motosiklet sevdasına ambargo koyunca
    vazgeçmek zorunda kaldım.
    İki teker sevdamı bisiklet ile dindirmeye çalıştım. 2016 ya kadar idare ettim. Kullandığım bisiklet artık yetmemeye başladı, çevremdekiler pahalı yol bisikletlerine geçtiler gruplara katıldılar ben de o sırada fiyat araştırması yapmaya başladım . Ancak farkettim ki o fiyatlara çin malı çok güzel motorlar alınabiliyor. (artık HD ye bütçe yetmiyor) Regal Raptor daytona 250 yi gözüme kestirdim . Hanımı ikna etmek aylar sürdü ancak sıfır Daytona bulamadığımdan rr 150 classic aldım. Ve ilk kullandığım gün iyi ki zamanında büyük cc ile başlamamışım dedim. Motor bana yetiyordu ancak hem görünüşü hemde boyutları nedeniyle aklım daytona'da kalmıştı. O dönemlerde baktım sıfır daytona gelmiyor Ali abinin m800 almasını fırsat bilip karayılanı aldım.
    Daytona 250 şimdilik yetse de bundan sonra uzun yol grup sürüşleri için cc yükseltmek gerekecek.
    Royal enfield supermeteor 650 ve Togo 800 s görünüş olarak hoşuma gidiyor. Muhtemelen seneye bir değişiklik yapabilirim . Bu aralar çok güzel modeller geliyor ama kullanıcı deneyimlerini, kronik sorunları piyasada tutulması gibi konular nedeniyle gözlem sürecindeyim.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), newmoon06tr (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), ugurrrcann (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)