bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı
Sene 2014 , Lise 2. sınıf bitti yaz tatilindeyim.Normalde hiç motor hevesim yok , zaten ehliyette 18 yaşında alınıyor o zamanlar.Aktif olarak gitar çaldığım , hatta hayvani koleksiyonlar yaptığım dönem.Elimde 7-8 tane elektro gitar var , göz bebeğim olan Epiphone Les Paul Custom'u stüdyoda çalamadığım için satıp elden çıkartmak istedim.Malum siteye ilanı yükledim , bir süre sonra bir mesaj geldi.
' İlanımdaki Kırmızı Mct ile takas düşünür müsün ? '
Konuda o kadar uzağım ki Mct ney la , öyle bi gitar mı varmış diyip google amcada aratınca dedim ki haydiiiiii :D İlk görüşte aşk , bu ne güzel şey böyle.Kırmızısı da ayrı güzel , parıl parıl parlıyor.Macitler de yeni o dönemler tabi.
Sorun şu ki ne motorla ilgili fikrim var , ne motor sürmeyi biliyorum..Onları da geçtim , bu motor nedir ne değildir bilmiyorum.Annemlere bi çıtlatayım dedim , tabi kıyamet'ül vahşetler koptu evde :D Dedim ben bunu dillendirmeden alayım , evin yakınından garaj ayarlar oraya çeker canım istedikçe binerim dedim.Yaş 16 ehliyet yok ve aksiyonlar aksiyonlar :D
Neyse türlü yutup videoları izleyip , Forumlardan Maciti araştırıp takası yapmaya karar verdim.Alacağım macit düşük km ama rektefiye istiyordu.Tabi tamirci tanıdık vs yok , ne yapsam ne yapsam derken Mct ile ilgilenen güngörende oturan birini buldum.Gittik , inceledik ve beğendik.
Ben garajı ayarlamış , ekipmanı almıştım.Motorun sahibi ile de anlaşıp takası yaptık.Ben motoru yükletip göngörendeki ustaya gönderdim rektefiye için ama ertesi gün sabah bazı tatsız durumlar yaşandı :d Tabi heyecan ve yorgunluktan ; ben akşam evde motorun satış kağıdını salonun ortasına düşürmüş ve uyumuşm.Sabah bizimkilerin çapraz sorgusu ve delil ile birlikte biraz hır gür koptu ama ben motora kavuştum.Boş yere de otopark parası ödedim , motor ustadan gelince koydum kapıya artık bizimkiler de biliyordu :D ehliyet alana kadar ufak ufak mahalle aralarında , bazen kadiköy kaçamakları ile falan sürüşümü de geliştirip yaklaşık 40 küsür bin Km civarında sattım kırmızı Macitimi..