Resul, çok güzel bir başlık açmışsın. Sana ve motosiklet hikayesini paylaşan herkese teşekkürler.
2008 yılında para biriktirmiştim, kararlıydım bir HD alacaktım ama evlenme aşamasındaydım patron motosiklet sevdasına ambargo koyunca
vazgeçmek zorunda kaldım.
İki teker sevdamı bisiklet ile dindirmeye çalıştım. 2016 ya kadar idare ettim. Kullandığım bisiklet artık yetmemeye başladı, çevremdekiler pahalı yol bisikletlerine geçtiler gruplara katıldılar ben de o sırada fiyat araştırması yapmaya başladım . Ancak farkettim ki o fiyatlara çin malı çok güzel motorlar alınabiliyor. (artık HD ye bütçe yetmiyor) Regal Raptor daytona 250 yi gözüme kestirdim . Hanımı ikna etmek aylar sürdü ancak sıfır Daytona bulamadığımdan rr 150 classic aldım. Ve ilk kullandığım gün iyi ki zamanında büyük cc ile başlamamışım dedim. Motor bana yetiyordu ancak hem görünüşü hemde boyutları nedeniyle aklım daytona'da kalmıştı. O dönemlerde baktım sıfır daytona gelmiyor Ali abinin m800 almasını fırsat bilip karayılanı aldım.
Daytona 250 şimdilik yetse de bundan sonra uzun yol grup sürüşleri için cc yükseltmek gerekecek.
Royal enfield supermeteor 650 ve Togo 800 s görünüş olarak hoşuma gidiyor. Muhtemelen seneye bir değişiklik yapabilirim . Bu aralar çok güzel modeller geliyor ama kullanıcı deneyimlerini, kronik sorunları piyasada tutulması gibi konular nedeniyle gözlem sürecindeyim.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi