Sene 2013,
o dönem çalıştığım turizm acentasında motorla broşür dağıtan bi personelimiz vardı evi bana yakın olan. İşe gidip dönerken ben de artçı oluyordum CBF150'ye.
Bazı akşamlar da yenikapı sahilde bana öğretmeye çalışıyordu. Bir süre sonra kendine bi honda msx aldı böyle ufak tefek oyuncak motor gibi, gaza gelip sürmeye çalıştığımda saçma sapan bi düşme sonucu giden arabanın altın yuvarlandım. Araba durduğunda arka lastik boynumdaydı bacaklarımdan çekerek çıkardılar arabanın altından. O korkuyla yıllarca aklımdan bile geçirmedim motor mevzusunu.

Sene 2021,
halen çalıştığım fabrikanın bahçesinde kaldırıma oturmuş sigara içiyordum, hemen önümde de işten bi abimizin RKS K-Light 202'si var üzerine harley etiketi vs yapıştırmış.
"Alıcam ulan şundan bi tane" deyip sarı sitede chopper aratmaya başlayıp Kuba Superlight 200'e denk gelip görüntüsüne vuruldum.
Hemen ehliyet kursuna yazılıp para biriktirmeye başladım ama ben parayı 3 birim biriktiriyorum motorun fiyatı o sürede 2 birim artıyor :D
Ehliyetti paraydı derken 2022 Ağustosunda 18K iken beğendiğim motoru 38K'ya aldım.

Ve hala ilk motorum olan Kuba Superlight 200'ümü kullanıyorum.