Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Yiğit Efe Üstnda
    makine teknisyeni
     regal raptor dd250-e9
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16

Motosiklet Boyama Serüveni

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum. Yeni bir proje peşindeyim. Hem siyah renkten sıkılmış olmaktan dolayı hemde deponun üzerinde bulunan çizikler ve eski stickerlardan dolayı motoru boyatmak daha doğrusu boyamak istiyorum. internetten araştırdığımda ruhsata yeni renk işletmek için boyayı yapan firmadan fatura alıp muayeneye öyle gitmek gerekiyormuş. Bu bilginin doğruluğu nedir ve öyleyse istanbulda motosikleti boyatabileceğim yer bilen var mı diye sormak istiyorum.
    CELİL (4 Hafta önce), Mehmet A. (4 Hafta önce), newmoon06tr (4 Hafta önce), Resul.D (4 Hafta önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    836
    Beğenilmiş
    176
    Alıntı deatheater Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum. Yeni bir proje peşindeyim. Hem siyah renkten sıkılmış olmaktan dolayı hemde deponun üzerinde bulunan çizikler ve eski stickerlardan dolayı motoru boyatmak daha doğrusu boyamak istiyorum. internetten araştırdığımda ruhsata yeni renk işletmek için boyayı yapan firmadan fatura alıp muayeneye öyle gitmek gerekiyormuş. Bu bilginin doğruluğu nedir ve öyleyse istanbulda motosikleti boyatabileceğim yer bilen var mı diye sormak istiyorum.
    Evet doğrudur fatura ile muayene istasyonu ardından noter yeni ruhsat vs işlemi oluyor al spreyi kendin boya derim
    CELİL (4 Hafta önce), Mehmet A. (4 Hafta önce), newmoon06tr (4 Hafta önce) Bunu beğendi.

Yiğit Efe Üstnda
    makine teknisyeni
     regal raptor dd250-e9
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Fakat farklı renge boyamak istediğim için fatura işini nasıl halledeceğim kendim boyarsam
    CELİL (4 Hafta önce), erkopaşa (4 Hafta önce), Mehmet A. (4 Hafta önce), Resul.D (4 Hafta önce) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     Vl 800 VOLUSİA BATTALGAZİ
     Ankara/Gölbaşı
    Beğenmiş
    10,964
    Beğenilmiş
    4,575
    Fakat farklı renge boyamak istediğim için fatura işini nasıl halledeceğim kendim boyarsam
    Siyah üzerine airbrash yap hâkim renk siyah olursa sıkıntı olmaz belki

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (4 Hafta önce), Mehmet A. (4 Hafta önce), newmoon06tr (4 Hafta önce), Raci06 (4 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    836
    Beğenilmiş
    176
    Tanıdığım bir boyacı varsa yada boyayı almaya gittiğin yere sor sana verirler onlardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz fatura hakkında
    CELİL (4 Hafta önce), Mehmet A. (4 Hafta önce), newmoon06tr (4 Hafta önce), Raci06 (4 Hafta önce) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler