Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berk Bingül
    Grafik Tasarım
     Regal Raptor Daytona 250
     Kocaeli - İzmit
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3

Harley Davidson Kumanda Kiti

Merhaba yakın zamanda regal raptor daytona 250 motorum için amazondan harley davidson kumanda kiti satın aldım kocaeli/izmitte ki ustama tesisatı yenilerken entegre ettirdim ancak bir sorunla karşılaştık sinyal butonuna bir kere bastığımızda sinyaller aktif olmuyor butona basılı tutmamız gerekiyor aç kapa şeklinde bir sistem yapmamız lazım bunun için ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kumanda kiti aşağıdaki resimdekiyle aynı satın aldığım link https://www.amazon.com.tr/dp/B073ZXKW9G
    61OkSBAHGRL._SL1001_.jpg
    bjorngelotte (1 gün önce), CELİL ( 4 Gün önce), Mehmet A. ( 3 Gün önce), Resul.D ( 4 Gün önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    836
    Beğenilmiş
    176
    Bir kere bastığında aktif olmuyorsa kumandan muhtemelen sinyal rolesiylenuyumlu değil yada kumanda sivicinde bir sorun olabilir yani normalde sivic sağ sol yaptığımız zaman kapatmak için tekrar ortaya alıyorum ama seninkinde bas bırak sinyali kapatmak için tekrar basman gerekiyor basılı tutuyorum diyorsun oda bir enteresan
    berkbingl ( 2 Gün önce), bjorngelotte (1 gün önce), CELİL ( 4 Gün önce), Mehmet A. ( 3 Gün önce), Raci06 ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Berk Bingül
    Grafik Tasarım
     Regal Raptor Daytona 250
     Kocaeli - İzmit
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere bastığında aktif olmuyorsa kumandan muhtemelen sinyal rolesiylenuyumlu değil yada kumanda sivicinde bir sorun olabilir yani normalde sivic sağ sol yaptığımız zaman kapatmak için tekrar ortaya alıyorum ama seninkinde bas bırak sinyali kapatmak için tekrar basman gerekiyor basılı tutuyorum diyorsun oda bir enteresan
    Evet basılı tutmak gerekiyor çünkü butonların arkasında switch yok yaylı yapılmış switch yapılması gerekiyor sanırım bunun içinde micro switch mi uygun olur acaba?
    bjorngelotte (1 gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), Mehmet A. ( 22 Saat önce), Raci06 ( 2 Gün önce), Resul.D (1 gün önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    836
    Beğenilmiş
    176
    Alıntı berkbingl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet basılı tutmak gerekiyor çünkü butonların arkasında switch yok yaylı yapılmış switch yapılması gerekiyor sanırım bunun içinde micro switch mi uygun olur acaba?
    Micro uygun olurmu bilmiyorum ama senin ihtiyacın olan aç ve kapa iki yönlü switch olması gerekiyor ölçü aletini kısa devre moduna alıp kumandanın giriş ve çıkış uçlarını bulabilirsen oradan sorunu daha iyi anlayabilirsin
    bjorngelotte (1 gün önce), CELİL (1 gün önce), Mehmet A. ( 22 Saat önce) Bunu beğendi.

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    Fabrika İşçisi
     Kuba Superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    31
    Beğenilmiş
    11
    Kuba Superlight ile aynı bu takozlar, en kötü Superlight'tan anlayan bi ustadan da yardım isteyebilirsin.
    bjorngelotte (1 gün önce), CELİL (1 gün önce), Mehmet A. ( 22 Saat önce), Resul.D ( 3 Saat önce) Bunu beğendi.

Berk Bingül
    Grafik Tasarım
     Regal Raptor Daytona 250
     Kocaeli - İzmit
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Kediens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuba Superlight ile aynı bu takozlar, en kötü Superlight'tan anlayan bi ustadan da yardım isteyebilirsin.
    Acaba sinyal rölesinden kaynaklı bir durum olabilir mi çünkü diğer butonlar işlevli bir şekilde çalışıyor sinyaller hariç kuba superlight ile aynı ise bu kumanda takımı o zaman süperlight rölesi takılırsa sorun çözülür mü ki?
    bjorngelotte ( 4 Saat önce), CELİL ( 18 Saat önce), Resul.D ( 3 Saat önce) Bunu beğendi.

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    Fabrika İşçisi
     Kuba Superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    31
    Beğenilmiş
    11
    Alıntı berkbingl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba sinyal rölesinden kaynaklı bir durum olabilir mi çünkü diğer butonlar işlevli bir şekilde çalışıyor sinyaller hariç kuba superlight ile aynı ise bu kumanda takımı o zaman süperlight rölesi takılırsa sorun çözülür mü ki?
    mümkün, çünkü bende önceki sahibi sol kütüğü cbf kütüğüyle değişmiş sinyalleri sola tek yete taşımıştı sağdaki sinyal düğmesi boşa çıktı. Bi zaman sonra marş düğmem bozulunca sağdaki boşa düşen sinyal düğmesine marşın kablosunu bağlayıp kullandım. Yani superlight sinyalleri standartta bas bırak aynı seninkiler gibi. Ya role ile ya da elektrik tesisatıyla çözülebilir gibi duruyor, gün içinde eski sahibine sorup yazarım buraya ne işlem yapıldığını.
    bjorngelotte ( 4 Saat önce), CELİL ( 2 Saat önce), Resul.D ( 3 Saat önce) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)