Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    7,956
    Beğenilmiş
    1,181
    Bir kere bastığında aktif olmuyorsa kumandan muhtemelen sinyal rolesiylenuyumlu değil yada kumanda sivicinde bir sorun olabilir yani normalde sivic sağ sol yaptığımız zaman kapatmak için tekrar ortaya alıyorum ama seninkinde bas bırak sinyali kapatmak için tekrar basman gerekiyor basılı tutuyorum diyorsun oda bir enteresan
    berkbingl (13.January.2025), bjorngelotte (15.January.2025), CELİL (12.January.2025), Mehmet A. (13.January.2025), Raci06 (14.January.2025), Tarmina (15.March.2025) Bunu beğendi.

Berk Bingül
    Grafik Tasarım
     Regal Raptor Daytona 250
     Kocaeli - İzmit
    Beğenmiş
    7
    Beğenilmiş
    17
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere bastığında aktif olmuyorsa kumandan muhtemelen sinyal rolesiylenuyumlu değil yada kumanda sivicinde bir sorun olabilir yani normalde sivic sağ sol yaptığımız zaman kapatmak için tekrar ortaya alıyorum ama seninkinde bas bırak sinyali kapatmak için tekrar basman gerekiyor basılı tutuyorum diyorsun oda bir enteresan
    Evet basılı tutmak gerekiyor çünkü butonların arkasında switch yok yaylı yapılmış switch yapılması gerekiyor sanırım bunun içinde micro switch mi uygun olur acaba?
    bjorngelotte (15.January.2025), CELİL (14.January.2025), Mehmet A. (15.January.2025), Raci06 (14.January.2025), Resul.D (14.January.2025), Tarmina (15.March.2025) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    7,956
    Beğenilmiş
    1,181
    Alıntı berkbingl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet basılı tutmak gerekiyor çünkü butonların arkasında switch yok yaylı yapılmış switch yapılması gerekiyor sanırım bunun içinde micro switch mi uygun olur acaba?
    Micro uygun olurmu bilmiyorum ama senin ihtiyacın olan aç ve kapa iki yönlü switch olması gerekiyor ölçü aletini kısa devre moduna alıp kumandanın giriş ve çıkış uçlarını bulabilirsen oradan sorunu daha iyi anlayabilirsin
    berkbingl (16.January.2025), bjorngelotte (15.January.2025), CELİL (14.January.2025), Mehmet A. (15.January.2025), Tarmina (15.March.2025) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)