Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tolga Terzioğlu
    Satış görevlisi
     Daytona 250V
     İstanbul
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    8

Daytona 250V yan çanta önerisi

Öncelikle herkese merhaba RR forum ahalisi, bilenler bilir bugün motorumu almış bulunmaktayım. Yan çanta taktırmak istiyorum. deri heybe değil forum üyemiz Serkan abi'nin yaptırdığı tarzda nereden temin edebilirim nasıl alabilirim? Fiyatlar nelerdir.
    CELİL (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Kediens (3 Hafta önce), newmoon06tr (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), Rutkay Ediz (3 Hafta önce), teoman25 (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    44,629
    Beğenilmiş
    6,217
    Tolga yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah 👍
    Serkan 'ın çantayı hatırlayamadım ama sanırım sert plastik çantalardan istiyorsun o modeller genelde ya özel yapılıyor yada çıkma internetten denk gelirse bulanabiliyor benim bildiğim bir yer yok bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır 👍
    Alazbegen (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), newmoon06tr (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), Rutkay Ediz (3 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Konu CELİL tarafından (3 Hafta önce Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     RR Daytona 250V -Jessica-
     Ankara
    Beğenmiş
    2,874
    Beğenilmiş
    661
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileği ile tekerine taş değmesin, dediğin çantalar Celil Başkan'ınımız da dediği gibi özel yaptırılıyor ya da çıkma bir ürün bulunup, takmak istediğin motora göre bağlantı demirleri üretilip oturtuluyor. Eski kasa regaller için internette satılan bir kaç ürün var ama 250V'ye uyarlanması gerekebilir. Onun dışında İran ile bağlantın varsa ya da tanıdığın çok güzel ürünler var orada.
    Alıntı Alazbegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese merhaba RR forum ahalisi, bilenler bilir bugün motorumu almış bulunmaktayım. Yan çanta taktırmak istiyorum. deri heybe değil forum üyemiz Serkan abi'nin yaptırdığı tarzda nereden temin edebilirim nasıl alabilirim? Fiyatlar nelerdir.
    Alazbegen (3 Hafta önce), CELİL (3 Hafta önce), erkopaşa (3 Hafta önce), Resul.D (3 Hafta önce), teoman25 (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
    Alazbegen (3 Hafta önce), bjorngelotte (3 Hafta önce), CELİL (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Tolga Terzioğlu
    Satış görevlisi
     Daytona 250V
     İstanbul
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    8
    Yeni konu açmadan buradan sizi burada biraz soruya boğmak istiyorum. Hangi marka lastik kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? Motor yağı ne kullanıyorsunuz oranları ne olmalı? Eski kullandıgım motorda tamircilerim üstüne basa basa bazı yakıt istasyon markalarını kullanmamamı söylemişti böyle bir şey var mıdır? İstanbul Avrupa civarı hangi ustaya gösteriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler değerli RR forumu ailesi.
    bjorngelotte (3 Hafta önce), CELİL (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    İşçi
     Kuba Superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    197
    Beğenilmiş
    41
    Yeni konu açmadan buradan sizi burada biraz soruya boğmak istiyorum. Hangi marka lastik kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? Motor yağı ne kullanıyorsunuz oranları ne olmalı? Eski kullandıgım motorda tamircilerim üstüne basa basa bazı yakıt istasyon markalarını kullanmamamı söylemişti böyle bir şey var mıdır? İstanbul Avrupa civarı hangi ustaya gösteriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler değerli RR forumu ailesi.
    Öncelikle Kuba Superlight 200 kullanıcısı olduğumu belirteyim,

Lastik için;
    Lastiklerim Anlas Capra, motoru 4 mevsim her gün yağmur çamur kullanıyorum ve bilerek yapmadığım sürece kayma tutmama yaşamadım.(yağmurlu havalarda ekstra planlı ve dikkatli sürdüğüm için de olabilir!)

Yağ için;
    2 seneye yakın Motul 10W-40 kullandım ve farklı yerlerde yağ değişimi yaptırdığımda motorda farklılık hissettim muhtemelen sahte Motullara denk geldim... 1 senedir de Putoline Super DX4 10W-40 kullanıyorum ve Motuldan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Usta için;
    Küçükçekmecede küçük bi dükkanı olan Hüseyin Kaçmazer (Kaçmazer Motor)ustaya gidiyorum yıllardır ve artık usta-müşteri ilişkisinden ziyade ahbap olduk. Arızaları en az parça maliyeti mümkünse kendi çözümleriyle en ucuza ve sağlama yapmaya çalışıyor güzel bi esnaf.

En başta dediğim gibi ben tek silindir 200cc yağ soğutmalı bir model kullanıyorum. Daytona 250v ile arasında; "Trail" mesafesi, lastik çapları, silindir sayısı, soğutma türü gibi bir sürü farklılıklar var bunları da hesaba katarak okursan daha sağlıklı olur.
    Alazbegen (3 Hafta önce), bjorngelotte (3 Hafta önce), CELİL (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    2,695
    Beğenilmiş
    653
    Tolga selamlar , hayırlı olsun öncelikle.
    Usta için şuna git diye önerebileceğim kimse yok maalesef , işinin ehli ve dürüst esnaf sıkıntısı yaşıyoruz Anadolu yakasında.Japon motorlara bakan 1-2 yer var fakat onlar düşük CC çin makinelere bakmak istemiyor. Avrupa yakasında rahmetli Ahmet ustamız vardı ama şuan kime gidilir Celil başkan daha iyi biliyordur.
    Lastik ; Eğer bütçen el veriyorsa Michelin & Metzeller öneririm , gerçekten güzel ve kaliteli lastikler.Ama daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorsan Anlas Çapra yeni üretimlere bakabilirsin.Mitas da var Slovenya üretimi olması lazım , 1 sene kadar kullandım anlas ile benzer kalitede.Ben aldığımda anlas ve mitas fiyatları aynıydı tabi , güncel durumu bilmiyorum.Yağmur çamurda kullanmıyorsan eğer biraz daha sert hamurlu lastik tercih edebilirsin , özellikle yazın daha konforlu oluyor
    Yağ ; Piyasada aşırı sahte yağ var , aldığın yağdan ziyade orjinalliğine güvendiğin bir yerden satın alım yapmalısın.Daha geçenlerde internetten , hem de yıldızı yüksek orijinal diye satılan bir tedarikçiden motul aldım.Yağ bi geldi kızartma yağından hallice açık renkte , motullara özel parfüm kokusu bile yok maalesef.Mesela Trde satılan 2 çeşit Castrol var.Türkiyede dolum yapılan altın renkliler ve İthal gelen kırmızı Power 1 serileri.Hepsi Power 1 olarak satılıyor , bilmeden yerli dolum alanlar da castrol şöyle kötü böyle kötü diye yeriyor.Ama kırmızı Power 1 kullananlar tıpkı motül ve İpone gibi aşırı memnun.Ben de dahilim bu tarafa :D
    Yakıtta PO , Opet , Shell ve Bp tarzı büyük firmaların Kurumsal istasyonlarından alıyorum.Şu ana kadar benzin ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım , kıyıda köşede kalmış işletmelerden almamaya özen gösterirsen sorun yaşamazsın.Frinchise verilen bazı istasyonlar felaket kötü oluyor , o yüzden kurumsalı tercih edebilirsin.Franchise istasyonları kurumsaldan ayırt etmek için Bayan personel olup olmadığına bakabilirsin :D Kurumsal istasyonlarda bayan personel de çalışıyor çoğunluk olarak.Benzin de artık tek tipe döndüğü için , 500 çeşit katkılı yakıt yok.Doldur geç..
    Alazbegen (3 Hafta önce), Kediens (3 Hafta önce) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)