Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çinli ye gerçekten güvenemiyoruz ama adamlar çok güzel makineler yapmaya başladı ....
    Bir gün herkes çin menşei alacak 3 harflileri severim
    bjorngelotte (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    44,628
    Beğenilmiş
    6,217
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gün herkes çin menşei alacak 3 harflileri severim
    Bu fiyatlarla Öyle gibi görünüyor biz zaten 2005 de gelen çin makine ile yollara başladık çin olmasaydı pek çoğumuz motora binemezdik çin candır
    bjorngelotte (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fiyatlarla Öyle gibi görünüyor biz zaten 2005 de gelen çin makine ile yollara başladık çin olmasaydı pek çoğumuz motora binemezdik çin candır
    Abi japonda Çinli de çekik gözlü chopper severlerin ortak hüznü japon olup yeni modeller çıkmaması mevcut japon modeller 15 20 yaşında buna istinaden parça pahalı işçilik pahalı ve yaşı gereği artık metal yorgunluk oluyor ama çinlilere bakıyoruz adamlar deli gibi motor üretiyor parça desen japona göre daha kolay ucuz bu Çinliler mahvetti bizi
    bjorngelotte (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    2,695
    Beğenilmiş
    653
    Abi japonda Çinli de çekik gözlü chopper severlerin ortak hüznü japon olup yeni modeller çıkmaması mevcut japon modeller 15 20 yaşında buna istinaden parça pahalı işçilik pahalı ve yaşı gereği artık metal yorgunluk oluyor ama çinlilere bakıyoruz adamlar deli gibi motor üretiyor parça desen japona göre daha kolay ucuz bu Çinliler mahvetti bizi
    abi seni henüz bezdirmemiş çinliler , bi tam bezdirsin de :D Her ne kadar V twin olmasa da modern bir chopper hissiyatı veren Vulcan S alıyorum bu gün.Çok eski japona da girilmez haklısın ama güncel enjeksiyonlu temiz bir japona kapak atıp hiç değilse bi 5-10 senelik makine arayış sorununu çözmek lazım..
    CELİL (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Alıntı bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi seni henüz bezdirmemiş çinliler , bi tam bezdirsin de :D Her ne kadar V twin olmasa da modern bir chopper hissiyatı veren Vulcan S alıyorum bu gün.Çok eski japona da girilmez haklısın ama güncel enjeksiyonlu temiz bir japona kapak atıp hiç değilse bi 5-10 senelik makine arayış sorununu çözmek lazım..
    Kawasaki vulcan s650 mi
    bjorngelotte (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    2,695
    Beğenilmiş
    653
    Kawasaki vulcan s650 mi
    Evet abi , sıralı silindir ve su soğutmalı olan.2021 bir tane buldum , daha 9600Km de.Bayağı da temiz duruyor , kısmetse bu gün alıyorum..
    CELİL (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Alıntı bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi , sıralı silindir ve su soğutmalı olan.2021 bir tane buldum , daha 9600Km de.Bayağı da temiz duruyor , kısmetse bu gün alıyorum..
    Hadi hayırlı olsun ozaman kazası belasız sürüşlerin olsun ben v twinden vazgecemiyorum o yüzden uygun japon bulsam başımın agirtacagini biliyorum en iyisi uygun çin menşei diye düşünüyorum 35 k ya aldığım motorumu sorunsuz bir şekilde biniyorum sorun çıkartıyorum illaki çıkartıyor sorun dediklerimde arada tekliyor tam gaz açınca boğuluyor vsvs ama bunların sorununun nereden olduğunu biliyorum en azından grank yatak sesi yok he olsada sorunmu asla değil çok ucuz maliyetlere yaptira biliyoruz sen yaptirsana bir japon 600 800 Luk makinayı tapiki japon 1. Tercihim ama malum ekonomi durumları japon chopper yeni model olmaması herşeye çomak sokuyor
    CELİL (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), monorec ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)