Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Abi japonda Çinli de çekik gözlüchopper severlerin ortak hüznü japon olup yeni modeller çıkmaması mevcut japon modeller 15 20 yaşında buna istinaden parça pahalı işçilik pahalı ve yaşı gereği artık metal yorgunluk oluyor ama çinlilere bakıyoruz adamlar deli gibi motor üretiyor parça desen japona göre daha kolay ucuz bu Çinliler mahvetti bizi
abi seni henüz bezdirmemiş çinliler , bi tam bezdirsin de :D Her ne kadar V twin olmasa da modern bir chopper hissiyatı veren Vulcan S alıyorum bu gün.Çok eski japona da girilmez haklısın ama güncel enjeksiyonlu temiz bir japona kapak atıp hiç değilse bi 5-10 senelik makine arayış sorununu çözmek lazım..
Hadi hayırlı olsun ozaman kazası belasız sürüşlerin olsun ben v twinden vazgecemiyorum o yüzden uygun japon bulsam başımın agirtacagini biliyorum en iyisi uygun çin menşei diye düşünüyorum35 k ya aldığım motorumu sorunsuz bir şekilde biniyorum sorun çıkartıyorum illaki çıkartıyor sorun dediklerimde arada tekliyor tam gaz açınca boğuluyor vsvs ama bunların sorununun nereden olduğunu biliyorum en azından grank yatak sesi yok he olsada sorunmu asla değil çok ucuz maliyetlere yaptira biliyoruz sen yaptirsana bir japon 600 800 Luk makinayı
tapiki japon 1. Tercihim ama malum ekonomi durumları japon chopper yeni model olmaması herşeye çomak sokuyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)