Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    2,695
    Beğenilmiş
    653
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela vermesin bak 250 CC ye benzemez bunlar sakın gaza gelme sakın sakın sur heh hayırlı uğurlu olsun
    Abi benim önceden de yüksek cc makinem vardı, para birikip yeni model bir şeye geçmek için xv250 almıştım �� Ama vulcan ayarsızmış bayağı, bu gün bayağı bi kullandım da. Kesinlikle V twin yüksek hacimlere benzemiyor, sıralı silindir yüksek devir çeviren makineler çok daha agresifmiş.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için �� daha iyileri sizlerin olsun
    CELİL (1 hafta önce), Kediens (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.

bjorngelotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukaan Yılmaz
    Deniz Ticaret Odası
     Kawasaki Vulcan S
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    2,695
    Beğenilmiş
    653
    Alıntı monorec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyet işinden patlamazsın umarım, 650cc'ymiş makine, şimdi farkettim
    Şşş çaktırma kanka, 50cc den bir şey olmaz polis abeey
    CELİL (1 hafta önce), Kediens (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    Mekanik Teknikeri
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    1,218
    Beğenilmiş
    271
    Alıntı bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim önceden de yüksek cc makinem vardı, para birikip yeni model bir şeye geçmek için xv250 almıştım �� Ama vulcan ayarsızmış bayağı, bu gün bayağı bi kullandım da. Kesinlikle V twin yüksek hacimlere benzemiyor, sıralı silindir yüksek devir çeviren makineler çok daha agresifmiş.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için �� daha iyileri sizlerin olsun
    Sen ne yapacağını iyi bilirsin ama gözünüzü seveyim hız yapmayın sakın sakin gidin bizim sadece 1 hakkımız var Allah beterinden korusun kaza yüzü göstermesin kazasız belasız inşallah
    Evlenmeden önce çocuk olmadan önce böyle düşünmüyordum şimdi geride birakabilecegim çok şey olduğu için yavaş yavaş gidiyorum hali hazırda olan mt9 bile soğutuyor beni bazen böyle düşününce Allah herkesi kazadan beladan korusun konuyuda çok saptirmiyim online geyikde devam edelim
    bjorngelotte (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)