| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)
Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)
Kawasaki Vulcan S
İstanbul - Üsküdar
A Rh (+)Abi benim önceden de yüksek cc makinem vardı, para birikip yeni model bir şeye geçmek için xv250 almıştım �� Ama vulcan ayarsızmış bayağı, bu gün bayağı bi kullandım da. Kesinlikle V twin yüksek hacimlere benzemiyor, sıralı silindir yüksek devir çeviren makineler çok daha agresifmiş.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için �� daha iyileri sizlerin olsun

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)Sen ne yapacağını iyi bilirsin ama gözünüzü seveyim hız yapmayın sakın sakin gidin bizim sadece 1 hakkımız var Allah beterinden korusun kaza yüzü göstermesin kazasız belasız inşallah
Evlenmeden önce çocuk olmadan önce böyle düşünmüyordum şimdi geride birakabilecegim çok şey olduğu için yavaş yavaş gidiyorum hali hazırda olan mt9 bile soğutuyor beni bazen böyle düşününce Allah herkesi kazadan beladan korusun konuyuda çok saptirmiyimonline geyikde devam edelim
![]()
bjorngelotte (30.January.2025), CELİL (30.January.2025), monorec (30.January.2025), newmoon06tr (09.February.2025), Raci06 (09.February.2025) Bunu beğendi.

RKS Blackster 250i
İstanbul
B Rh (+)
bjorngelotte (29.January.2025), CELİL (29.January.2025), Kediens (29.January.2025), Mkarakas (31.January.2025), Resul.D (29.January.2025) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)