Katılımı yüksek, heyecanlı, muhabbetli bir buluşma oldu, patch takdimli buluşmalara oldum olasıya hep bir farklı heyecan ile gidiyorum. Aday üye olan arkadaşların yüzlerindeki mutluluk ve heyecanı tarif etmek mümkün değil, onların heyecanı bizi de heyecanlandırıyor.
BESİMCAN yıllardır grubumuzun bir karış uzağında, en az 5-6 yıldır-taaaa Rasa kafe zamanından beridir tanıdığımız sevdiğimiz kardeşimİZ; verdiğimiz söz üzerine chopper motorunu aldığın an-bu kapılar sana açılır dedik, o da ekmeğini koparıp aldı, kendisine hayırlı olması dileğiyle, yollarda ve buluşmalarda her zaman yanımızda görmek istiyoruz.
RESUL, bizimle ilk teması DOĞUKAN vasıtasıyla oldu, iyi ki de oldu. Gruba ilk takılan birisinin daha henüz söylenmeden yapması arzu edilen gereksinimlerinin hepsini yerine getiren, grup olarak biz ona ne verebilirizden ziyade, onun bizlere ne katacağının sorgulanmayacağı - on parmağında daha fazla marifet olan "aday üyeliği" tutup koparan bir kardeşimiz. Kendisine hayırlı olması dileğiyle, nice sürüşlere ve buluşmalara diyorum.
Katılım sağlayan arkadaşlara teşekkürler, katılamayanların canı sağolsun, bir daha ki sefere hasret gideririz.
Altun um bu arada ellerine sağlık, fotolar harika