Tüm Raptor Riders Ailesinin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun.
Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu Bayramlar
IMG-20250329-WA0000.jpg
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Tüm Raptor Riders Ailesinin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun.
Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu Bayramlar
IMG-20250329-WA0000.jpg
Konu CELİL tarafından (3 Hafta önce Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.
Nice hayırlı, mutlu ve sağlıklı Bayramlar dilerim.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”
Multu bayramlar herkese
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."
Bayramları bayram tadında ve huzurunda geçirebileceğimiz, geleceğe umutla bakabilen gençlerin olduğu, adalet ve güven duygusununun hissedildiği, emeklisine, gencine , çalışanına huzurlu bir hayat sağlayabilen, sokakları çetelere teslim edilmemiş, sınırları kevgir edilmemiş, özgürce dünyanın her yerine seyahat edebilen insanların olduğu, temel hak olan eğitim, sağlık ve güvenliğin eksiksiz sağlandığı, insanlığı ileriye götürecek yegane ön şart olan fikir, inanç ve konuşma özgürlüğünün sağlandığı, lider sultası yerine anayasanın baştacı edildiği, siyasetçinin değil demokrasinin dokunulmaz kılındığı, kaynakların hakça paylaşıldığı, doğaya ve insan hayatına değer veren bir ülkenin özlem ve hayali ile bayramınızı kutluyorum.
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı Bayramlar RaptorRiders
True Homies Make You Feel Good
Ramazan Bayramı, sadece bir tatil değil; paylaşmanın, sevginin ve birlik olmanın en güzel zamanlarından biridir. Bir ay boyunca sabırla, ibadetle ve iyilikle geçen Ramazan'ın ardından, bayram sevincini dostlarımız ve sevdiklerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, kırgınlıkları bir kenara bırakıp, gönülleri kazanma, büyüklerimizi ziyaret edip, küçükleri sevindirme günüdür. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
Büyüklerimin ellerinden kucuklerimin gözlerinden öperim hepinizi sevgiyle selamlıyor bayramınızı kutluyorum sevdikleriniz ve ailenizle çok çok bol bol bayramlar diliyorum hepinizin bayramı mübarek olsun
Bayramınız kutlu olsun RaptorRiders ailesi, nice mutlu bayramlara ï¸
Buy me a trip to the Moon
So I can laugh at my mistakes
Nice birlikte sağlıklı bayramlara inşallah sevdiklerimizle eğlenceli huzurlu olsun, bol sürüşlü mıcırsız yollarımız olsun
Sevdiklerinizle birlikte şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OF COURSE, AIR FORCE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)