| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)
bjorngelotte (21.Mayıs.2025), CELİL (21.Mayıs.2025), darthan (25.Mayıs.2025), deatheater (21.Mayıs.2025), Mehmet A. (22.Mayıs.2025), Mkarakas (22.Mayıs.2025), newmoon06tr (21.Mayıs.2025), Rastafaray06 (21.Mayıs.2025), Resul.D (25.Mayıs.2025), Tarmina (21.Mayıs.2025) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Bu fotoğrafları ayrıca koymak istedim çünkü yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum şöyle ki fotoğraflarda gördüğünüz üzere insanların yüzlerini gözlerini hep kazandığını fark edeceksiniz. Ben sanıyordum ki kendini bilmez bazı insanlar bunların suratlarına kazımış tahrif etmiş zarar vermiş ama işin gerçeği öyle değilmiş bu gezide öğrenmiş oldum.
Bu bölgede yaşayan Hristiyanlar buraları terk edecekleri zaman şifalı, koruyucu olduğuna inandıkları bu resimlerin yüzlerini gözlerini kazıyıp ufak keselere koyup yanlarında götürmüşler. Özellikle veba hastalığına iyi geldiğine inanıyorlarmış. Aslında tamamen batıl bir inanıştan kaynaklanan bir durum diye düşünüyorum ve günümüzde hala devam etmekte olduğunuda öğrendim. Özellikle Gürcistan tarafından gelen Hristiyanlar fırsat bulurlarsa hala buralardan bir şeyler götürmeye çalışıyorlarmış. Velhasıl bu batıl inanış devam etmekte. Ve Anadolu'daki kiliselerin neredeyse bir çoğunda bu durum yaşanmış yüzler gözler kazınmış ve bu tozlar yanlarında götürülmüş.
Ayrıca duvarlarda gördüğünüz mavi renk Afganistan'dan getirilen bir kayaçtan elde ediliyormuş ama nasıl elde edildiği bir türlü bulunamamış ve o mavi renk İlk günkü canlılığını hala korumaktaymış. Sevgili dostlar bu kilise Göreme'deki Tokalı kilisesi.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjorngelotte (21.Mayıs.2025), CELİL (21.Mayıs.2025), deatheater (21.Mayıs.2025), Kediens (22.Mayıs.2025), Mehmet A. (22.Mayıs.2025), Mkarakas (22.Mayıs.2025), newmoon06tr (21.Mayıs.2025), Rastafaray06 (21.Mayıs.2025), Resul.D (25.Mayıs.2025), Tarmina (21.Mayıs.2025) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Bana foto eklemeye fırsat kalmamış. Gerekli fotolar eklenmiş.
Gelenlerin eline koluna ayağına motoruna sağlık.
6 kişi başlayıp 4 e düşüp sonra yine 6 olup en son 7 motor 10 kişiyle gezimizi bitirdik.
Yaptığımız hee kilometreye değdi.
Gerek geldiğimiz yerler gerek kendi aramızdaki muhabbetler her birinden çok keyif aldım.
Allah böyle gezilerin bol bol tekrarını nasip etsin.
Ne motorlarımızda ne kendimizden bir sıkıntı olmadan gittik geldik. Bazen yolu şaşırdık, bazen aç kaldık ama günün sonunda memnun ayrıldık.![]()
CELİL (22.Mayıs.2025), deatheater (22.Mayıs.2025), erkopaşa (22.Mayıs.2025), Kediens (22.Mayıs.2025), Mkarakas (22.Mayıs.2025), newmoon06tr (22.Mayıs.2025), Raci06 (25.Mayıs.2025), Resul.D (25.Mayıs.2025), Tarmina (25.Mayıs.2025) Bunu beğendi.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)Kapadokya sürüşü bana güzel şeyler kattı, tarihi olarak bilgilendik, yeni yerler gördük, hem kendimi hemde yeni motorumu uzun yolda denemiş oldum, grupça sürmeninde ayrı keyifli yanları oluyor insanların saygısı ilgisi bize karşı gittiğimiz yerlerde ikramlarda bulunulması ayrı bi özel ilgilenilmesi hoş oluyor bazı zamanlar fanlarımız bile oluyorFotoğraflara bakarken yeniden şenlendim çok güzel bi gezi oldu her anından aşırı keyif aldım insan işden hayatın koşuşturmacasından uzaklaşınca anlıyor birazda insan olduğunu ihdiyaçlarını bi sürelik ihtiyacımızı giderdik ama tabiki yetmezz inşallah daha uzun daha keyifli rotalara daha kalabalık şekilde oluruz.
bjorngelotte (22.Mayıs.2025), CELİL (22.Mayıs.2025), darthan (25.Mayıs.2025), deatheater (22.Mayıs.2025), erkopaşa (24.Mayıs.2025), Mehmet A. (25.Mayıs.2025), newmoon06tr (24.Mayıs.2025), Raci06 (25.Mayıs.2025), Rastafaray06 (23.Mayıs.2025), Resul.D (25.Mayıs.2025), Tarmina (25.Mayıs.2025) Bunu beğendi.

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)Merhaba anca yazabiliyorum.
Bu sürüş benim için bir geziden ziyade hem kendimi hemde yeni aldığım motorumu denemiş oldum. Bu chopper motorum ile ilk ekip sürüşümdu ve gerçekten hayal ettiğim gibiydi. Hem çok heyecan verici hemde biraz korku doluydu. Bir de gece sürüsünün tadına bakmış buludum. Öğrendim ki aslında motor kullanmayı yeni öğreniyorum. O kadar sene geçmesine rağmen uzun yol ve orada yediğimiz rüzgarın deneyimi ve kullanımı şehir içinde göre gerçekten çok farklı. Ekip sürüşü olmasının verdiği cesaret aslında beni taşımis oldu. Gidiş yolu aslında benim için daha iyi ilerlemisti viraj konusunda gelismem gerekiyor. Motoruma bu konuda çamur atamıyorum çünkü kendini yolda kanıtladı. Benim tedirgin olmam aslında sürüşümü çok etkiledi. Orada çok yeni bilgiler öğrendik. Zaten hepsi yazılmış.Yolda çantamı iyi baglayamadigimi fark ettik. Mehmet abi hünerli elleriyle el attı. Karakaş beni zorla bir vadiye götürdü. Orada dedim ki iyi ki geldik buraya. Bazen bedenimizi yoran en büyük şey zihnimiz mış aslında. Oraya vardığımda anladım ki yorgundum ama gidilebiliyor mus. Yol boyu telefonla konuşarak destek oldu aslında. Bu esnada viraj çalışmış olduk. Tekrar teşekkür ediyorum. Büyükçe bir nazımı çekmiş oldu. Dönüş yolunda gece sürüşünde baya tedirgin olduğumu anlamış olacak ki. Ali şefin İlk molada merak etme asla tek dönmezsin bunu bir aklına sok demesi ve Erkan hocanın araç sollarken hız kesme yaprak değilsin rüzgar seni ucurmaz demesi beni büyük cesaretlendirmisti. Galiba ondan sonra çoğu hatamı düzeltmiş oldum. Yani evet bu sürüş keyifli bir geziyidi ama benim için daha önemlisi, uzun zamandır hayal kurduğum ekiple sürüsü ve kendimi geliştirmek daha iyiydi ve daha keyifliydi. Bunu sürüş te bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hem nazımı çekmiş Hem de bir çok sey öğretmiş oldular.eni taşımis oldu. Gidiş yolu aslında benim için daha iyi ilerlemisti viraj konusunda gelismem gerekiyor. Motoruma bu konuda çamur atamıyorum çünkü kendini yolda kanıtladı. Benim tedirgin olmam aslında sürüşümü çok etkiledi. Orada çok yeni bilgiler öğrendik. Zaten hepsi yazılmış.Yolda çantamı iyi baglayamadigimi fark ettik. Mehmet abi hünerli elleriyle el attı. Karakaş beni zorla bir vadiye götürdü. Orada dedim ki iyi ki geldik buraya. Bazen bedenimizi yoran en büyük şey zihnimiz mış aslında. Oraya vardığımda anladım ki yorgundum ama gidilebiliyor mus. Yol boyu telefonla konuşarak destek oldu aslında. Bu esnada viraj çalışmış olduk. Tekrar teşekkür ediyorum. Büyükçe bir nazımı çekmiş oldu. Dönüş yolunda gece sürüşünde baya tedirgin olduğumu anlamış olacak ki. İlk molada merak etme asla tek dönmezsin bunu bir aklına sok demesi ve Erkan hocanın araç sollarken hız kesme yaprak değilsin rüzgar seni ucurmaz demesi beni büyük cesaretlendirmisti. Galiba ondan sonra çoğu hatamı düzeltmiş oldum. Yani evet bu sürüş keyifli bir geziyidi ama benim için daha önemlisi, uzun zamandır hayal kurduğum ekiple sürüsü ve kendimi geliştirmek daha iyiydi ve daha keyifliydi. Bunu sürüş te bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hem nazımı çekmiş Hem de bir çok sey öğretmiş oldular.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adilcagliislek (29.Mayıs.2025), CELİL (25.Mayıs.2025), darthan (25.Mayıs.2025), deatheater (25.Mayıs.2025), erkopaşa (25.Mayıs.2025), Kediens (26.Mayıs.2025), Mehmet A. (25.Mayıs.2025), Mkarakas (25.Mayıs.2025), newmoon06tr (25.Mayıs.2025), Raci06 (25.Mayıs.2025), Resul.D (25.Mayıs.2025), Tarmina (25.Mayıs.2025) Bunu beğendi.
Konu Rastafaray06 tarafından (25.Mayıs.2025 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)