Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Bu istanbulda bol miktarda 2 ayaklı davar var, gündüz uçanı, gece sıçanı var, köprü gişelerinden 140'la geçmeye çalışanı var, Bostancı S virajı en hızlı kaçla alabilirim diye iddiaya gireni var, sağından trafik akarken yola çıkmaya çalışan bu esnada sola bakan gözler var, sinyal kolu k.çına kaçmış ahmaklar var, bi de verdiği sinyalle kanun hükmünde kararname çıkardığını sanan gerizekalılar var, yollarda hoş arabalar kullanan hoş bayanlar var-onları taciz eden hayvanoğlu hayvanlar var, bi de bu hayvanoğlu hayvanların angutları var ki onlar da hoş bayanlara bakarken önündeki motoru altına alır, makasa girmeden araba-motosikler kullanamayan kuduzlar var, en sol şeritte 60'la gidenler var, güvenlik şeridinde 140'la gidenler var, bu içine s.çtığımın istanbulunda deli bi gece hayatı var bu yüzden gece 12'den sonra trafikte ortalama 150 promil alkol var, bu şehirde 12 milyon insan bunların yarısı kadar da araba var.... Senin anlayacağın varoğlu var!!! Tüm bunlara da benim gıcığım var!!!!!
Mehmet kardeşim geçmiş olsun, resimleri görünce daha çok üzüldüm.
Yukarıdaki açıklamaya tamamen katılıyorum. Bu ve bunlara eklenecek diğer nedenlerle İstanbul u sevemedim ve orada geçirdiğim 3 seneyi işi bırakarak sonladım. Bir tek Ankara ya dönüşünü sevdim.