Herkese çok çoook teşekkür ederim. Varlığınız bana güç veriyor...

Bugün trafik raporunu almak üzere şubeye gittim. Resim olarak ekliyorum. 8 de 8 karşı taraf suçlu bulunmuş normal olarak...Ayrıca bir de olay yeri krokisi çizmişler kaza raporuna çarmışma noktası vs. yazıyor onu da ekliyorum.

Bana çarpan bireyin SİGORTA POLİÇESİNİN,RUHSATININ ve EHLİYETİNİN fotokopilerini aldım. Trafikten de raporu aldım(rapora para verildi mi bilmiyorum ben ödemedim ama herhalde karşı taraf ödedi?).

Eve geldim bayanın trafik sigortasını aradım. Bana dedikleri şu:

Ben motoru istediğim servisime götürüyorum. Servisim dosya açıyor,eksper çağırıyor. Hasar tespiti,parça,işçilik vs. ben servise ödüyorum. sigorta bana daha sonra ödüyor.
Bu arada 5750 YTL ye kadar trafik sigortası daha fazlasını kasko ödeyecek. Zaten o kadar hasar yok (motor o kadar hihihihih)

Bana yakın olan RR servisi spot motora uğradım doğruladı ama ben yorgun olduğumdan daha sonraya bıraktım.

Hasar tespiti fiyat vs belli olunca sizleri bilgilendireceğim.

İlginiz yönlendirmeniz geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim.

MONT,SIRTLIK,DİZLİK,ELDİVEN olmasaydı halimi düşünemiyorum.

BU ARADA büyük olasılıkla kasımdaki fuardan BOT alacağım.GEREKLİİİİİ

EHLİYETSİZ KULLANAN ARKADAŞLARA YALVARIYORUMMMM.. En kısa sürede alııın.

8 de 8 haklı dahi olsanız ehliyet yoksabittiniz... Ne para dayanır,ne moral kalır büyük suç.. LÜTFEN DİKKAT EDİN...