Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berkan Kurnaz
    Grafiker
     Regal Raptor Daytona 250V
     Bolu
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    10

Fikrinize ihtiyacım var.

Herkese selamlar, Daytona250v sahibiyim alalı 2 ay kadar oluyor bunun 1.5 ay kadarı tamirhane de yatıyor ve motora parça tedariğinde sorun yaşadık, rr anabayiyi arıyoruz muhatap bulamıyoruz haliye bu motor elimde patladı, ustalar conta kestirip çözüm ürettiler ama ne fayda subap sesi mi eksantrik sesi mi ne ararsanız vardı şimdi kapının önünde cansız yatıyor. Motoru canlandırabilmem için parça fiyatları aşağı yukarı 35.000₺ Regnum adlı parça firmasından aldığım fiyat bu. Sizce ne yapmalıyım motorum 2023 model, sizce farklı bir motor bloğumu koymak mantıklı bilemiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten.
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (1 hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "Ölümde bir rüzgar gibi; Hep yanı başımda"

-La Vittoria Sara Nostra-

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    47,334
    Beğenilmiş
    6,476
    Merhaba Berkan geçmiş olsun parça sorunu olması çok kötü olmuş anladığım kadarıyla egzantirik mili ve siboplarda problem var bu işlemler ise fiyat yüksek farklı yerden fiyat alman iyi olur bence kolay gelsin
    Parça için istanbulda Demirtaş motor Ali ustayada sor istersen nosunu yazarım 👍

https://www.regalraptor.org/
    deatheater (1 hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Konu CELİL tarafından (2 Hafta önce Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.

Berkan Kurnaz
    Grafiker
     Regal Raptor Daytona 250V
     Bolu
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    10
    Celil Başkanım, eline sağlık teşekkür ederim. İnternet üzerinden Demirtaş Motosikletten baktım ama benim modelin parçaları sitede yok.
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "Ölümde bir rüzgar gibi; Hep yanı başımda"

-La Vittoria Sara Nostra-

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    47,334
    Beğenilmiş
    6,476
    Alıntı ulfger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Başkanım, eline sağlık teşekkür ederim. İnternet üzerinden Demirtaş Motosikletten baktım ama benim modelin parçaları sitede yok.
    Sen yinede telefonla sor demirtaş distribütörün ana parça satıcısı
    deatheater (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

AhmetK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Kebapcı
    Bilgisayar Mühendisi
     Superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    84
    Beğenilmiş
    88
    Genelde stokta olmasa da parçayı fabrikadan isteyip getirtebiliyorlar, geçmiş olsun

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resul Duru
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    3,374
    Beğenilmiş
    625
    2023 model bir motorun nasıl bayiide parçası olmaz anlamadım nasıl bir bayii bu 10 sene parça tedarik etmek zonrunda servisler sonuçta 2023 model bir motor
    CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    3,851
    Beğenilmiş
    1,023
    Birde buraya bakabilirsin. Benim spyder ın hiçbir yerde olmayan parçalarını buldum

https://regalraptoryedekparca.com/

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    260
    Parça konusunda başkanımın dediği gibi demirtaş motosikleti arayıp sormak lazım yada lazım olan parçaların diyet modeller ile uyumluluğunu araştırmak lazım. Lifan roadstar 250,virago250, süpershadow250 bunların paralarına Bi bakmak lazım eğer olmuyorsa bunların direk motorunu da koyabilirsin Bi ara uygun fiyatlara piyasada vardı yada hiç uğraşmayıp motoru bu halde satıp tamir parasını üzerine ekleyip başka motor bakılabilir
    AhmetK (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    260
    Parçası bulunmaz diye yeni model motor alıyoruz onunda parçası yok oda ayrı ücüzü durum
    AhmetK (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,888
    Beğenilmiş
    665
    Geçmiş olsun, motor bloğu ve içi keeway supershadow ve yamaha xvs250 ile uyumlu diye biliyorum, parçada sadece regale odaklanma ama başkanımın verdiği adresi telefon ile ararsan parça konusunda yardımcı olacaklardır.

Alıntı ulfger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar, Daytona250v sahibiyim alalı 2 ay kadar oluyor bunun 1.5 ay kadarı tamirhane de yatıyor ve motora parça tedariğinde sorun yaşadık, rr anabayiyi arıyoruz muhatap bulamıyoruz haliye bu motor elimde patladı, ustalar conta kestirip çözüm ürettiler ama ne fayda subap sesi mi eksantrik sesi mi ne ararsanız vardı şimdi kapının önünde cansız yatıyor. Motoru canlandırabilmem için parça fiyatları aşağı yukarı 35.000₺ Regnum adlı parça firmasından aldığım fiyat bu. Sizce ne yapmalıyım motorum 2023 model, sizce farklı bir motor bloğumu koymak mantıklı bilemiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten.
    CELİL ( 5 Gün önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), Mkarakas (1 hafta önce), Tarmina ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)