Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Full File Koruma

Alıntı ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
    Bu son kazamdan sonra aşağıdaki file korumayı almaya karaar verdim.bana oldukça sağlam geldi ama gecen gun cevik kuvvetlrin (robocop) üzerindeki korumaları görünce sanki onlar çok daha sağlammış gibi geldi.Tereddüde düştüm.Bana göre zandona sağlam ürünler çıkaran bir firma.

Şimdi ;

1- bu korumayımı alayım?
    2- bunun madil önereceğiniz başka bir marka varmıdır.
    3- polislerin giydiği korumaları gören bakan varmı dahamı sağlamdır ve nerede bulurum?
    bende uzun zamandır bu tür korumalara bakıyorum. birçok çeşidini gördüm. özellikle marmok ta çok vardı. ama hiç biri içime sinmedi. nedeni ise korumaların gergi kayışı olmaması. bu senin resmini koyduklarının gergi kayışı var. ancak fileleri yaklaşık 1 yıl içinde yırtılıyor. bunuda kargocu arkadaşlarımdan öğrendim.
    ben rolef in 4 mevsim montunu aldım. 2 astarı var. ikisinide çıkarınca bundan çokta farklı olmuyor. ayrıca bazı yerlerde ayrı ayrı koruma satılıyor. ben bu hafta İzmir'deki servisimizde bir takım koruma baktım. dirsek ve omuz için. 4 parça 30 ytl. oldukca hesaplı. montun içindeki pedleri çıkarıp onları koyabiliyorsun.

çevik kuvvetteki robokop gibi korumaları bende gördüm. oldukca güzel görünüyor. ama nerden alınır kaça satılır öğrenemedim. fiyatı makül bir seviyede olursa bende almayı düşünüyorum. zira file korumalar 70€~240€ arasında değişiyor.
    hakkı
    DL1000

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bugun speedy abım saolsun bana dızlık koruma verdı ceket tarzı korumalar hem ıcden daha hos bır kamufıle oluyor dıstanda gercekten guzel gorunuyo
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben kursta kullandım bunlardan, kilo olunca Fatih Ürek görüntüsü ortaya çıkıyor, zayıf arkadaşlara olabilir tabii

Gördüğünüz gibi görüntü iğrenç. En çok da hanım karşı çıktı almama. Lakin yazın acayip rahat bi alet. Püfür püfür. Bunu korumalı ceketin altına giyemezsiniz, çünkü ceketin kendi korumaları da var mümkün değil. Fakat omurga koruması tek olarak satılıyor, kullanılabilir. Robocop kıyafetleri bizde var, dizlik almadan önce dizliğini kullandım ben, ama mafsallı değil ve çok uzun. Ayrıca motosiklet için üretilmdiğinden çok tavsiye etmem.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Demekki biz bundan almıyoruz komtanım monta devam
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Üzerine mont giyilirse birşey olmaz ama sadece bu şekilde giyilirse çirkin duruyor, kros motorla çıplak giyilebilir ancak ...

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kendi içinde montelenmiş olanlarıda var bu montların...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    Özgürce motora binmekmi yoksa özgürce uzun yıllar motora binmekmi
    bence uzun yıllar motora binmek..

belki çok doğru bir benzetme olmaya bilir ama içerimdeki motor tutkusunu anlatmaya çalışayım..

hanımımı ilk gördüğümde '' işte bu benim beraber yaşlanacağım kadın'' demiştim.. motorum içinde aynısını söylüyorum..şimdilik beraber yaşlanacağım iki şey var motorum ve hanımım.. hmm yaşlandığımda sürdüğüm motor muhtemelen bu ilk aldığım motor olmayacaktır, o zamanlara kadar 'hek' e kaldırabilirler ama motorsuz bir hayat düşünemiyorum ve torun sahibi olmak nasib olursa 'motorcu çılgın bir dedemiz vardı diye hatırlasınlar istiyorum...

o yüzden ben uzun yıllar motora binmek derim..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aynen öyle Kubilay dostum, heehehehehe....

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu fileyi İsmail YK son klibinde giymiş çok güldüm. motor filan yok tabi ki ortada o yüzden komik.

Yanlış hatırlamıyorsam uzman TV de motor dersleri bölümünde pek tavsiye etmiyorlar bu fileleri. Korumalı mont diyorlar çünkü KORDURA tarzı kumaşın yanmaya karşı ekstra bir güvenliği varmış. Allah korusun kaza sırasında depo delinip üzerine benzin gelse alev alsa montların kumaşı koruyormuş....Ama filede öyle birşey yok.
    34 UY 5765

Depo delinecek , benzin üstümüze akacak birde alev alacak.. Vallahi bu aklıma hiç gelmemişti sevgili Mehmet.Ancak böyle düşünürsek yanmaz kumaş bile üzerine benzin döküldüğünde , belli bir yere kadar koruma yapabiliyor.

Bu durumda en baba korumalı aşağıdaki gibi olur ne darbe ne ateş vız gelir

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)