Forumla ilk temasım 2021e falan dayanıyor malum forumun içerideki bilgiler muazzam. İlk cruiser motorumu alırken forum içerisinde yoğun bir zaman geçirdim. Hatta bu yoğun zaman içerisinde çok beğendiğim Regal Raptor Daytona 350 motoru üzülerek almaktan vazgeçtim. Ancak bu şekilde kaldı herhangi bir üyelik bile açmamıştım. Birgün Superlight grubundakilerle yine kafede oturup sohbet ederken Doğukaan da katıldı bize. Sohbeti muhabbeti iyi derken öyle böyle samimiyet kurduk. Daha sonra ara ara buluşup sürüş yapmaya oturmaya başladık. Birkaç ay sonra birgün forumdan üyelikten kulüpten bahsetti. Bu forumun kulüp bağlantılı olduğunu o gün öğrenmiştim. Hemen bir üyelik açtık falan ama motora güvenmediğimden dolayı aday üyeliğe çok hazır hissetmedim. Sürüşlere Superlight ile ayak uyduramayacağımı, yolda yük olacağımı düşünmüştüm. Ancak hiç öyle olmadı. Her zaman anlayış vardı ekipte. Daha sonradan Gv250 aldığımda daha keyif almaya başladım ve aday üyelik gerekliliklerini karşılamak için çalıştım ve 2 gündür Aday üyeyim