Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

deatheater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Efe Üstündağ
    Makine Teknisyeni
     Hyosung GV 250
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    6,123
    Beğenilmiş
    580
    Geçen sene mayıs ayları chopper sevdasıyla yanıp tutuşurken kimseye söylemeden bir ustaya göstermeden aldığım ilk göz ağrım dd250-e9'un bitmek bilmeyen sorunlarına internette çözüm ararken Raptor Riders'a denk geldim. Üye olup motorun sorunlarıyla alakalı birkaç başlık açtıktan sonra kendimi tanıttım. Boş vakitlerimde forumu biraz daha takip edince buluşmaların da olduğunu farkettim ve o hafta evime yakın bir yerde Floryada buluşma olacağını öğrendim. Buluşma listesine adımı yazmadan önce de motorun bu kadar sesli çalışması normal mi diye bir başlık açmıştım ve subaplarımın vurduğunu öğrenmiştim. Buluşma listesine adımı yazınca herkes o motorla daha fazla yol yapma başına iş alırsın demesine rağmen o gün o motorla iyi ki buluşmaya gelmişim. Muhabbet çok keyifliydi ve herkes uzun süredir tanışıyormuşuz gibi davranıyordu. Sonra dedim ki bende bu ailenin bir parçası olmalıyım

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (19.Ağustos.2025), karatepeemre2 (19.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (20.Ağustos.2025), Mkarakas (22.Ağustos.2025), Resul.D (19.Ağustos.2025), Tarmina (19.Ağustos.2025), Yusuf006emre (19.Ağustos.2025) Bunu beğendi.
    better to burn out than to fade away

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    6,310
    Beğenilmiş
    983
    Alıntı Mkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir başlık olmuş, Resul abi emeğine sağlık bende uzun uzun yazayım
    2016 yılında ilk chopperimi aldım truva tr250 1 yıl kadar bindim ve ehliyetim olmadığı için satma kararı aldım daha sonra güzel bişey alırım diye düşündüm zaman geçti ehliyetimi aldım reşit oldum işede başlamıştım paramı biriktiriyordum artık ne alsam diye düşünürken daytona 250 ve spyder 250 arasında kalmıştım o sırada forumu gördüm içeride bilgi hazinesi olduğunu farkettim girdim ne var ne yok okudum ama aktif buluşmalar olduğunu bilmiyordum biraz zaman geçince sahibinden ilanlar bulup gidip insanların motorların sürüp pazarlık yapıp almıyordum amacım sadece sürmekti çünkü daha param yetmiyordu bu sırada daytona karar verdim sürüşü olsun oturma pozisyonu olsun daha çok hoşuma gitti, param yetince gittim Bi daytona aldım sonra Bi kaç fotoğraf çektim geldim raptorrıdersın logosunu hemen photoshop ile sırtıma şopladım ���� 0 buluşma ile full patch olmuştum cahillik işte Bi kaç gün sonra sosyal medyada paylaştım bide üstüne sayfayı etiketledim sonra bir gün işe başlamadan 10 sn önce ali şef aradı beni güzel bir dille uyardı ne ayaksın sen falan buluşmalar olduğundan bahsetti aslında ne kadar yanlış bişey yapmış olsam da çok heyecanlandım çok sevindim hep hayalimdi bir grubun üyesi olmak birlikte sürmek ama klüp ortamlarını pek sevmiyordum ama RR onlardan tamamen farklı bunu gördüm herkesin samimiyeti saygısı olsun çok başkaydı asla dışlamadılar ilk buluşmada sanki yıllardır beni tanıyor gibi sohbet ettik 2018 in kış aylarıydı güzel zamanlardı benim hikayemde böyle çok keyif alıyorum burda olmaktan Yeni anılar biriktirmeye yeni hikayelere macaralara devam
    Hahahaha Mehmet vallahi alem adamsin neye güleceğimi şaşırdım okurken çok keyif aldım motor alma bahanesiyle motor kullanmanami fotoshop yapıp ful pach olmanami ahahaha alemsin alemm
    CELİL (19.Ağustos.2025), deatheater (19.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (20.Ağustos.2025), Mkarakas (22.Ağustos.2025), newmoon06tr (20.Ağustos.2025), Tarmina (19.Ağustos.2025), Yusuf006emre (20.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    424
    Beğenilmiş
    329
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha Mehmet vallahi alem adamsin neye güleceğimi şaşırdım okurken çok keyif aldım motor alma bahanesiyle motor kullanmanami fotoshop yapıp ful pach olmanami ahahaha alemsin alemm
    Hahah chopper sevdası olunca her yolu deniyorduk o zamanlar birazda yaşın verdiği cahillik var tabi
    CELİL (22.Ağustos.2025), deatheater (22.Ağustos.2025), karatepeemre2 (22.Ağustos.2025), Küpeli (22.Ağustos.2025), newmoon06tr (23.Ağustos.2025), Resul.D (22.Ağustos.2025), Tarmina (25.Ağustos.2025), Yusuf006emre (24.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)