Güzel bir başlık olmuş, Resul abi emeğine sağlık bende uzun uzun yazayım

2016 yılında ilk chopperimi aldım truva tr250 1 yıl kadar bindim ve ehliyetim olmadığı için satma kararı aldım daha sonra güzel bişey alırım diye düşündüm zaman geçti ehliyetimi aldım reşit oldum

işede başlamıştım paramı biriktiriyordum artık ne alsam diye düşünürken daytona 250 ve spyder 250 arasında kalmıştım o sırada forumu gördüm içeride bilgi hazinesi olduğunu farkettim girdim ne var ne yok okudum ama aktif buluşmalar olduğunu bilmiyordum biraz zaman geçince sahibinden ilanlar bulup gidip insanların motorların sürüp pazarlık yapıp almıyordum amacım sadece sürmekti

çünkü daha param yetmiyordu bu sırada daytona karar verdim sürüşü olsun oturma pozisyonu olsun daha çok hoşuma gitti, param yetince gittim Bi daytona aldım sonra Bi kaç fotoğraf çektim geldim raptorrıdersın logosunu hemen photoshop ile sırtıma şopladım 0 buluşma ile full patch olmuştum cahillik işte

Bi kaç gün sonra sosyal medyada paylaştım bide üstüne sayfayı etiketledim

sonra bir gün işe başlamadan 10 sn önce ali şef aradı beni güzel bir dille uyardı ne ayaksın sen falan

buluşmalar olduğundan bahsetti aslında ne kadar yanlış bişey yapmış olsam da çok heyecanlandım çok sevindim hep hayalimdi bir grubun üyesi olmak birlikte sürmek ama klüp ortamlarını pek sevmiyordum ama RR onlardan tamamen farklı bunu gördüm herkesin samimiyeti saygısı olsun çok başkaydı asla dışlamadılar ilk buluşmada sanki yıllardır beni tanıyor gibi sohbet ettik 2018 in kış aylarıydı güzel zamanlardı benim hikayemde böyle çok keyif alıyorum burda olmaktan Yeni anılar biriktirmeye yeni hikayelere macaralara devam