Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İHSAN EYİCAN
    MEKATRONİK MÜHENDİSİ
     2024 RR DAYTONA 250S
     ADANA
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    5

Kemkli vites geçişi hk.

Merhaba iyi forumlar. Motosikletimde ilk10 dk nın ardından yani motosiklet ısındıktan sonra vites geçişleri kemikleşiyor. Sanki takılarak geçiyor gibi. Yağ ısınınca geçişlerin daha iyi olması gerekmiyor mu yanlışmı biliyorum. Motul 10w40 yağ kullanıyorum ve serviste değiştirtiyorum. yağ sahte olabilir mi ya da başka bir sorun. Birde sabahları ilk çalıştırmanın ardından gaz açınca devir düşüyor stop edecek gibi oluyor sert gaz veriyorum 1-2 kes sonra düzeliyor. Enjeksiyondan olduğunu düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim.
    CELİL (18.Ağustos.2025), deatheater (18.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), Resul.D (18.Ağustos.2025), Tarmina (18.Ağustos.2025), Yusuf006emre (18.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    7,412
    Beğenilmiş
    1,116
    Alıntı ıhsan3722 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba iyi forumlar. Motosikletimde ilk10 dk nın ardından yani motosiklet ısındıktan sonra vites geçişleri kemikleşiyor. Sanki takılarak geçiyor gibi. Yağ ısınınca geçişlerin daha iyi olması gerekmiyor mu yanlışmı biliyorum. Motul 10w40 yağ kullanıyorum ve serviste değiştirtiyorum. yağ sahte olabilir mi ya da başka bir sorun. Birde sabahları ilk çalıştırmanın ardından gaz açınca devir düşüyor stop edecek gibi oluyor sert gaz veriyorum 1-2 kes sonra düzeliyor. Enjeksiyondan olduğunu düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim.
    Yağın ısınmasıyla tabiki yağ incelegeci için soğukken ki gibi performans vermez yağ ile alakası olan bir durum olduğunu düşünmüyorum kullanıma bağlı olarak balatalarin incelmiş olabilir debriyaj kolundan ayarı birazdaha açmanızı tavsiye ederim birde öyle deneyin ayar yaparak teli germelisin yani devir düşmesine birşey diyemeyeceğim enjeksiyondan anlamıyorum sorun bir çok nedenden olabilir
    CELİL (18.Ağustos.2025), deatheater (18.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (18.Ağustos.2025), Tarmina (18.Ağustos.2025), Yusuf006emre (18.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)