Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ergün sağol herşey için. Bu sayfa senin Cuma dahil hafta sonu anlatımın olmuş. Demek kameraya alsan, kısa metrajlı film yarışmasına bile girersin.
Motoru ön tekeri ateşin içine soktu ve geri çekti o olaya eyvallah, peşinden tekrar gaz açıp ateşin üzerinden vurup geçecekti ki baktı ben engelleyecem, vazgeçti. Çünkü mangalı oluşturan ocağın taşları, 10 kğ.lık karpuz gibi olunca tabii yemedi, ateşin üzerinde motor ızgara olarak alev almak da var hesapta.
Bull da gündüz uyudu uyudu, gece olunca da canlandı.
İsmail ile Spedy i biri su ile tanıştırsın, adamlar hiç su içmiyo ki ya rakı ya da bira. Sabah kahvaltı da bile bira eksik olmuyor.
Sancezz mangal da balık var çevir şunları yanmasın, (Abe zate ölmüş bunlar neyine çevireyim.) Buna benzer bir sürü esprili konuşma. Sancezz sen küçüksün ama sosyal olarak maşallah yaşına göre iyi büyümüşsün. Tabii tersi olanlar da var.
aksu babam ,rommel,lunatıc abım sızlerle tanısmak gercekten cok ıstıyrdum zaten ılk geldıgımde sızı gorunce dedım ankara grubundan gorusmek sohbet etmek ıstedıgım 3 buyuk ınsan evet abılerım cok eglendık gezdık sohbetlerımız ınanılmaz derecede hostu ve ancak bu kadar zevk alınırdı ben aranızda en kucugunuzdum ama benı akranınız gıbı gorup sohbetıınızde soz hakkı vermenız benım gercekten cok mutlu oldugum anlardı ve gelelım sımdı aksu babam sıze .resımlerı cok buyuk bır merekla beklıyorum malum kolay degıl -1000000 derecede suya dalmak acılısı ben yaptım ok ama ınanırmısınız sıfalı olsa gerek butun mactan kalan agrılarımı alıp goturdu ısmaılım kardesım ıkımızde ded ne cesaret varmıs senınle rusyada her yıl duzenlenen karda denıze gırme yarısına gıdelım en cok kım kalırsa odul verıyorlar kesın kazanırız rommel abım senın hız tutkunu ogrendık bozver arık 1000 lık lerı senın cruser motorda agırdan gıdıp carızmanın ortaya cıkmasının zamanı geldı lunatıc abım sen ınanılmaz bır ınsansın gercektende senın yolda kalmana ıhtımal hıc vermıyoırum hem kalsan nolur cantalrındakı erzakla esyayla sen bır omur gıdersız tam teskılat motorcu gormeyelı uzun sure olmustu bull a gelınce o ne mı yaptı uyudu uyudu uyudu yemek yedı :P :P :P speeedy abım zaten onu anlatmaya gerek yok onunla yasamak lazım saolsun evının kapılarını actı ve daha sayamadıgım bırsuru guzellıklerı ve son olarak carızmatık abımın bam bamı o ne motordu 2 vıteste hafıf gazla bırlıkte 80 vurması benı mah vedttı allahtan 40 kurus yakıyor yoksa cok tan almıstım ıste tum yasadıklarımızın ozetını gectım ama eger bu hafta sonu yapılırsa bu olay yenıden kesın bı 50 motor gelır ama sız trenı cok tan kacırdınız beyaaaaaaaaaaaa :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: saygılarla sancezzzzzzzzz