ben aradım ozzy' i tamam dedi numaram var onda bi aksilik olursa arayacak beni zaten yarın yakın olurum oralara 15 dk da varırım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulben aradım ozzy' i tamam dedi numaram var onda bi aksilik olursa arayacak beni zaten yarın yakın olurum oralara 15 dk da varırım
Bakın böle bi durum 3 gün soora başınıza gelir, ondan soora nerde bu arkadaşlarım diye melersiniz...
Lunatic abi, ne billiiim yaw , böle bişi olacağını da kafamı koparıyosun, kimi yolda bıraktım , kimin alosuna gitmedimmm?
Hakkımı yeme !
Ama Eğer bu kardeşime yarın saat 14:00 a kadar bu gerekn kanlar yetişmezse, İstanbul'lu kimsenin yüzüme bakmıcam... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kan tamam işte moon gidiyo başka kimse gelmezsede tmr gidecek
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
İstanbuloke,ozan bana deli çerkes gelcek dedi ben tetikte beklerim sabah ararım 08:45 gibi ters bi durumda ordayım
Deriden zırhlarımızı kuşandığımızda
Çelikten atlarımıza bindiğimizde
Rüzgarın dengesiz eli yüzümüzü okşadığında
Kimse bizden özgür olamaz !...
e9b
İstanbul
A Rh (+)İnş ameliyat iyi gecer. 1 ay içinde kaç kere verilebiliyor.Ben 13 gün önce verdim, tekrar veriliyor mu cvp yazarsanız işe gitmeden hastaneye ugrayıp vereyim.
MESAFENİ KORU
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yok kardeşim allahrazı olsun düşünmen yeter normalde 6 ay çok zorunlu olursa 3 ayda verebiliyosun daha önce olmuyor bende aynı durumdayım
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
e9b
İstanbul
A Rh (+)Abi yanlız yarım litre(1 ünit) vermiştim ben.
MESAFENİ KORU
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)1 ünite 285 gr gibi bişeydir eğer yarım litre verdiysen iyi ayakta kalmışsın
e9b
İstanbul
A Rh (+)abi 1 poset işte yarım litre degil mi onlar.yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)