Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bugün bilg. yeni açtım. başlığı görünce hemen girdim msj ları okudum.. kan bulunmuş. ama ben yinede yazayım bi aksilik olurda yarın kan lazım olursa , yada allah göstermesin başka birine lazım olursa son 6 ay değil nerdeyse 1 senedir kimseye kan vermedim, kime lazımsa seve seve veririm. eğerki aksilik olurda gerekirse 05427763393 ten arayın gece yarısı sabahın körü hiç farketmez hemen gelirim.. kangurubum 0 RH(+).. ozicim acil şifalar dilerim kardeşim.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    yok diil 285 gr gibi bi rakam dı yanılmıyosam eskiden 330 gr gibi bişi alıyolardı sonra azaldı diye biliyorum tamda emin diilim ama bunlardan fazla olmadığına eminim
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar bugün bilg. yeni açtım. başlığı görünce hemen girdim msj ları okudum.. kan bulunmuş. ama ben yinede yazayım bi aksilik olurda yarın kan lazım olursa , yada allah göstermesin başka birine lazım olursa son 6 ay değil nerdeyse 1 senedir kimseye kan vermedim, kime lazımsa seve seve veririm. eğerki aksilik olurda gerekirse 05427763393 ten arayın gece yarısı sabahın körü hiç farketmez hemen gelirim.. kangurubum 0 RH(+).. ozicim acil şifalar dilerim kardeşim.
    Gençer kardeşim kimse gelemezse tmr gidecek ti eğer gidebileceksen iyi olur
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi ben kan verecegim dedim arkadasın ismini soyledim form doldurduk tansiyon olctuler kanı aldılar. Bende eve dondum posete soyle bir baktım yarım kilo var gibiydi.

ne kadar lazım daha eger siteden yeterli sayı cıkmazsa arkadasları arayacagım.
    MESAFENİ KORU

zafer szn 55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zafer sözen
    Serbest Meslek
     d250 2005
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :( :( ozi kardeşim sana gecmiş olsun . imkanım olsada yanına gelsem ,sana kanımı versem,hiç yoktan bir işe yarardım :| :| karadenizden bizim yapacagımız bir şey olursa haberimiz olsun...

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayatım boyunca kan vermedim, oynak tansiyonum var... Küt diye düşüp, beni bayıltma noktasına getirebiliyor. Ama Ozi için denemek isterdim fakat yarın sabah Eskişehir'e gidiyorum. Son 10 gündür perişan durumdayım zaten. Ozicim allah yardımcın olsun. Umarım sorunsuz bir ameliyat olur.
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Arkadaşlar , normalde sabahları boş olurum ancak yarıın sabah Çatalca tapusunda biraz işim var .işimi erken bitirirsem kan vermeye gidiyorum. zamınında yetişiyor gibi olabileceksem kubilay kardeşime haber veririm buraya yazar. inat ettim Ozzy 'e illaki kendi kanımı verecem . bunu yapabilirsem artık ona Deli Ozzy diyecem

Ozzy bu yazıyı okuyabiliyorsan , veya geç vakitte olsa ozzy ile telefola konbuşacak biriside iletebilir. zamanında yetişebilirsem kan verdikten sonra yanına geleceğim ve yanına geldiğimde hatırlat sana kanımla alakalı bir doktor maceramı anlatayım.

Not: Ozzy hastanedeki hemşireler söylediğin kadar güzel değil ise , seni kör testere ile ben ameliyat ederim haberin ola.

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eğer izmirden yapabileceğimiz bişey varsa haberimiz olsun
    the wind determines the way of falling leaf

technosat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suat öztürk
    Serbest Meslek
     şuan motorsuzum!...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    NE OLUYOR ARKADAŞLAR..! NE KANI YAA...BUKADAR CİDDİMİ DURUM...BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN..!
    S U A T

Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)