Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İlk motorum

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    5

İlk motorum

Hocam iyi günler kolay gelsin. 20 yaşında 175 boyunda 85 kilo biriyim. Hayatımda ilk defa motor süreceğim ve alacağım. Kuba superlight 200 modelini çok övdüler ve söylediler 15.000km de 85.000₺ bandında bir adet buldum ve sizin fikrinizi almadan hamle yapmak istemedim yardımcı olur musunuz..

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (1 hafta önce), mskemal (2 Hafta önce), newmoon06tr (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,072
    Beğenilmiş
    1,153
    Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Sl200 basit yapısıyla ilk motor için iyi bir seçim olabilir. Eliniz anahtar tutuyorsa yada tutsun isterseniz o konuda da kullanıcı dostudur.
    Forumda uzun süre kullanan arkadaşlar var, onlardan daha ayrıntılı bilgi gelecektir.

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (1 hafta önce), mskemal (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Tarmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tolga Perkin
    Halkla İlişkiler Uzmanı
     Benda Rock BD300
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    7,172
    Beğenilmiş
    733
    Alıntı atesasaf93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam iyi günler kolay gelsin. 20 yaşında 175 boyunda 85 kilo biriyim. Hayatımda ilk defa motor süreceğim ve alacağım. Kuba superlight 200 modelini çok övdüler ve söylediler 15.000km de 85.000₺ bandında bir adet buldum ve sizin fikrinizi almadan hamle yapmak istemedim yardımcı olur musunuz..

Hocam öncelikle selamlar , forumumuza hoşgeldin.6 yıl superlight kullanmış biri olarak motoru öneririm. Elinin anahtar tutmasını öğretir ,trafiği öğretir. Karbüratörlü ve mekanik bir motor olduğu için tamiri de kolaydır. Aynı zamanda yakıt tüketimi de çok düşüktür. Uzun yolda 100km,sollamaya çıktığında 120km ile rahat rahat seyehat edersin. Şimdiden hayırlı olsun tekerine taş değmesin
    atesasaf93 (2 Hafta önce), CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (1 hafta önce), mskemal (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Konu Tarmina tarafından (2 Hafta önce Saat 09:14 ) değiştirilmiştir.
    ​True Homies Make You Feel Good

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    5
    Alıntı Tarmina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle selamlar , forumumuza hoşgeldin.6 yıl superlight kullanmış biri olarak motoru öneririm. Elinin anahtar tutmasını öğretir ,trafiği öğretir. Karbüratörlü ve mekanik bir motor olduğunu için tamiri de kolaydır. Aynı zamanda yakıt tüketimi de çok düşüktür. Uzun yolda 100km,sollamaya çıktığında 120km ile rahat rahat seyehat edersin. Şimdiden hayırlı olsun tekerine taş değmesin
    Çok teşekkür ederim ve hoşbulduk

CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), mskemal (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

mskemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhammet sait kemal deniz
    Kabin memuru
     superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    537
    Beğenilmiş
    130
    Alıntı atesasaf93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Forumumuza hoş geldin şahsen aktif olarak sl200 kullanıyorum ve motorumu tolga arkadaşımızdan aldım diyeceğim tek şey başlangıç için çok ideal bir makina
    atesasaf93 (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    Born to lose livin to win

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    İşçi
     Benda Rock Greystone BD300
     İstanbul
    Beğenmiş
    2,027
    Beğenilmiş
    483
    Foruma hoşgeldin Asaf,

benim de ilk motorum SL200dü ve 40.000kmden fazla sürdüm, hem kendi acemiliğimden hem de sorunlu bir motor aldığımdan sorunlarıyla uğraşa uğraşa usta çıkardı bizi :D üzerine yeni motor almama rağmen satamadım da ilerde bir atölye açıp proje motoru yaparım hayaliyle elimde tutuyorum. Yeni motorumdan çok memnun olmama rağmen ara ara superlightı sürüp "bunun tadı başka be" diyorum
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), newmoon06tr (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)