Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    10

Yardım lazım

Kıymetli hocalarım merhabalar. Hayatında hiç motor sürmemiş birisi olarak başlangıç yapmak ve motor almak istiyorum bütçe olarak max 300-350 ayırabiliyorum. Ancak bu fiyat bandında ya çinli geliyor ya da 2. El hysoung gv 250. Bunların da parça teminatı ve kalitesizliği yüzünden çok olumsuz yorumlarını görüp istemsiz olarak soğuyorum. Chopper istiyorum ama kaliteli olsun japon olsun diyip bu bütçeyle honda cb250r mı almalıyım ne diyorsunuz?

Cb250r naked da olsa en azından japon işi diyerekten

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 10 Saat önce), deatheater ( 10 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), Tarmina ( 12 Saat önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,650
    Beğenilmiş
    6,984
    Merhaba Asaf aramıza hoş geldin 🤟

Belliki sen iyi araştırma yapmışsın ve sonuç aynen dediğin gibi çin zayıf ama ucuz Japon eski ve pahalı arada kalıyor insan gönül ve mantık japon diyor ama eski makinenin arızası büyük para tutuyor ve parça zor bulunuyor çok can yakıyor Japon olursa temiz yıpranmamış olması gerek ona bütçe yetmiyor malesef bu durum Çine geri dönüyoruz şuan piyasadaki en iyi çin makine Benda Rock 250 cc kalitesi çine göre bayağı iyi uzun süre sorunsuz götürür bizde 2 arkadaşta var fiyat performans makinesi güzel diyebiliriz bir araştır istersen inşallah gönlüne, bütçene göre bir makine bulursun 👍🖐🤟
    deatheater ( 8 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), Tarmina ( 10 Saat önce), ulaire ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,092
    Beğenilmiş
    1,160
    Alıntı atesasaf93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıymetli hocalarım merhabalar. Hayatında hiç motor sürmemiş birisi olarak başlangıç yapmak ve motor almak istiyorum bütçe olarak max 300-350 ayırabiliyorum. Ancak bu fiyat bandında ya çinli geliyor ya da 2. El hysoung gv 250. Bunların da parça teminatı ve kalitesizliği yüzünden çok olumsuz yorumlarını görüp istemsiz olarak soğuyorum. Chopper istiyorum ama kaliteli olsun japon olsun diyip bu bütçeyle honda cb250r mı almalıyım ne diyorsunuz?

Cb250r naked da olsa en azından japon işi diyerekten

İlk motor için basit, parçası ve ustası bulunur bir şeyler bakmak daha mantıklı geliyor. Bu kriteri de sağlayan Regal Daytona-Kuba SL-Benda Rock. Bu sene Lifan güzel bir v-twin ile yeniden geliyor ama onun durumu henüz belirsiz. Eski modelleri gibiyse 250cc seviyesini domine edecek gibi duruyor.
    CELİL ( 8 Saat önce), deatheater ( 8 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    14,676
    Beğenilmiş
    5,290
    Ufak tefek sorunlar bütün makinelerde çıkıyor çok takılmamak lazım. Ankara fuarda lifan v16 yı yakından inceleme fırsatı buldum 236 bin TL fiyatı ile güzel bir b twin motosiklet. Bence alınabilir. Ayrıca bu işin sınırı yok ne alırsan al daha iyisini hayal edeceksin. Kısa vadede Ragal 250V alıp acemiliği atıp cc yükseltebilirsin. 6 sene 2003 model volusia kullandım ve o motor hala grupta canavar gibi maşallah çalışıyor. Temiz bir japon ilerde alırsın evelallah.

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 8 Saat önce), deatheater ( 8 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı ulaire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk motor için basit, parçası ve ustası bulunur bir şeyler bakmak daha mantıklı geliyor. Bu kriteri de sağlayan Regal Daytona-Kuba SL-Benda Rock. Bu sene Lifan güzel bir v-twin ile yeniden geliyor ama onun durumu henüz belirsiz. Eski modelleri gibiyse 250cc seviyesini domine edecek gibi duruyor.
    Benda için parasını haketmiyor nevada al diyenler var hocam ne düşünüyorsunuz

CELİL ( 7 Saat önce), deatheater ( 8 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.

Tarmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tolga Perkin
    Halkla İlişkiler Uzmanı
     Benda Rock BD300
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    7,733
    Beğenilmiş
    785

Benda nispeten diğerlerine göre ülkemize yeni girmiş bir marka o yüzden kullanmayanlar böyle şeyler söylerler ama ben ve kulübümüzden bir arkadaşımız daha bu motoru 1 yıldan fazla süredir memnuniyetle kullanıyoruz.Uzun yolda da şehir içinde de seni sıkıntıya sokmaz
    CELİL ( 7 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce), Küpeli ( 7 Saat önce), ulaire ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.
    ​True Homies Make You Feel Good

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı Tarmina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benda nispeten diğerlerine göre ülkemize yeni girmiş bir marka o yüzden kullanmayanlar böyle şeyler söylerler ama ben ve kulübümüzden bir arkadaşımız daha bu motoru 1 yıldan fazla süredir memnuniyetle kullanıyoruz.Uzun yolda da şehir içinde de seni sıkıntıya sokmaz
    Peki hocam fiyatını haketmediğini söyleyenler var o konuda ne düşünüyorsunuz bir de benda yerine nevada al diyenler de çok gerçekten çok arada bıraktılar. Biraz deneyimlerinizden bahsedebilirseniz çok sevinirim

CELİL ( 7 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce), Tarmina ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.

Tarmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tolga Perkin
    Halkla İlişkiler Uzmanı
     Benda Rock BD300
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    7,733
    Beğenilmiş
    785
    Peki hocam fiyatını haketmediğini söyleyenler var o konuda ne düşünüyorsunuz bir de benda yerine nevada al diyenler de çok gerçekten çok arada bıraktılar. Biraz deneyimlerinizden bahsedebilirseniz çok sevinirim

Tabii ki.15k km dir kullanıyorum.Genellikle şehirler arası yol yapan biriyim ve hiç yolda bırakmadı beni.Kayışlı model olduğu için zincir temizleme yağlama derdi yok.Torku ve beygiri çok yerinde şehir içinde de üzmez,uzun yolda da 110-120 rahatça gidebilirsin.Nevadalarda biraz fazla kronik olduğunu biliyorum mesela şanzıman gibi.Benda rockta hiç kronik yok mu dersen var tabii ki hatta forumda bununla ilgili Enes arkadaşımızın bir yazısı da var kolayca çözülebilen kronikler.Bana sorucak olursan ilk motorun olacağı için Benda Rock,Regal Raptor Daytona 250v veya s tercih edebilirsin.Ya da çok fazla para bağlamak istemiyorum,fıtı fıtı gidiyim,kara düzen olsun problemlerini kendim çözerim dersen superlight 200 de tercih edilebilir.Benim ilk motorumdu.Benim düşüncelerim böyle nihai karar sana kalmış
    atesasaf93 ( 6 Saat önce), CELİL ( 7 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce) Bunu beğendi.
    ​True Homies Make You Feel Good

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,092
    Beğenilmiş
    1,160

Motorsiklet piyasası balon gibi şiştiği için şuan bence parasını hak eden yok. İlk motorun olacak, önce tam takım ekipmanını ayarla bence. "En iyi motor altımdaki motordur" mottosu ile adım atıp ilanları kurcalamaya başla Kafana yatan motorları buraya atarsın gene elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
    CELİL ( 7 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce), Tarmina ( 7 Saat önce) Bunu beğendi.
    Konu ulaire tarafından ( 7 Saat önce Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

asaf ateş
    öğretmen
     YOK
     Malatya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı ulaire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorsiklet piyasası balon gibi şiştiği için şuan bence parasını hak eden yok. İlk motorun olacak, önce tam takım ekipmanını ayarla bence. "En iyi motor altımdaki motordur" mottosu ile adım atıp ilanları kurcalamaya başla Kafana yatan motorları buraya atarsın gene elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
    Çok çok çok teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız. Son bir sorum olacak. 2. El bir motoru buldum aldım diyelim ancak farklı şehirden. Kendi şehrime nasıl getirebilirim var mı yolu?

CELİL ( 6 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce), Tarmina ( 3 Saat önce) Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)