Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Umut a
    Mutfak
     daytona 250V
     kocaeli
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    4

Unhappy 250V Şanzıman

Selamün Aleyküm ,

Özellikle 1. veya 2. viteste düşük hızdayken veya gidonu tam çevirmişken motordan bir ses geliyordu kocaeli'de bir yetkili servise gittim yan kapakçıkları söküp zinciride söküp motoru çalıştırdığını belirtti ve sesin gelmeye devam ettiğini söyledi . Sesin şanzıman'dan geldiğini söyelip ortalama işçilikte dahil 30-40 bin TL gibi bir masrafın çıkacağını söyledi . Ne yapacağımı bilemiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Ses nereden geliyor olabilir yada şanzıman olsa bile bu kadar masraf normal mi ?
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), erkopaşa (2 Hafta önce), karatepeemre2 (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,116
    Beğenilmiş
    1,166
    Öncelikle geçmiş olsun. Mümkünse bir video kaydı ile sesi dinletebilirsen daha doğru yorumlar gelebilir. Ses sadece sürüş sırasında geliyorsa bu zamanda bulması zor gerçi ama başka güvenilir ustaya/ustalara da danışmakta fayda var, yetkili servisler biraz fazla paragöz yaklaşabiliyor.
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), karatepeemre2 (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce), Yusuf006emre (2 Hafta önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Umut a
    Mutfak
     daytona 250V
     kocaeli
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    4

ayrıca bugün farklı bir usta ile görüştüm o da sorun zincir de diyor anlamadım valla
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), karatepeemre2 (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (2 Hafta önce), Resul.D (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    7,555
    Beğenilmiş
    1,129
    Alıntı ocolus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ayrıca bugün farklı bir usta ile görüştüm o da sorun zincir de diyor anlamadım valla
    Garip sesler var evet ama bende başka ustaya götürmen kanaatindeyim elin anahtar tutuyorrsa oturup kendin tespit edebilirsin dostum Zinciri söküp motoru çalıştır tak vitese hafif gazla vites değiştir geçişlere bak ses geliyormu bak derim
    CELİL (2 Hafta önce), deatheater (2 Hafta önce), karatepeemre2 (2 Hafta önce), Küpeli (2 Hafta önce), Mehmet A. (2 Hafta önce), ocolus (2 Hafta önce), Rastafaray06 (2 Hafta önce), Tarmina (2 Hafta önce) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)