yenikoylu_ua, evet haklısınız belkide. ama bu kadar uzaklardan gelenler var hani ben ortalığı karıştırmıyımdagelin orta yolu bulalım :P hani ben bildiğim için sölüyorum mesela meşiktaş yıldızda 3 katlı bi mekan var sahibide motorcu .. en üst katını bu tarz organizasyonlar için kapatıyor yeri geldiği zaman mekanda bilardo ve langırt falan var ve bunlara ücret talep edilmiyor.. bence denenebilir.. madem böle sıcak bi ortam.. bence keif alınabilir.. ben bi toplantıya katılmıştım orda ve keifliydi.. o katı komple size özel kapatıyolar haliyle çok rahat olunabiliyor. bilardo ve langırt cabası.. rakamlar konusunda katıldıgım toplantıda fiyatlar % bilmemkaç da indirim yapıolardı belki konusursanız böle bi indirimde yapabilirler..
sitesine baktım ama bulamadım bulursam buraya yayınlarım..

Daelim S2 250
İstanbul
A Rh (+)
gelin orta yolu bulalım :P hani ben bildiğim için sölüyorum mesela meşiktaş yıldızda 3 katlı bi mekan var sahibide motorcu .. en üst katını bu tarz organizasyonlar için kapatıyor yeri geldiği zaman mekanda bilardo ve langırt falan var ve bunlara ücret talep edilmiyor.. bence denenebilir.. madem böle sıcak bi ortam.. bence keif alınabilir.. ben bi toplantıya katılmıştım orda ve keifliydi.. o katı komple size özel kapatıyolar haliyle çok rahat olunabiliyor. bilardo ve langırt cabası.. rakamlar konusunda katıldıgım toplantıda fiyatlar % bilmemkaç da indirim yapıolardı belki konusursanız böle bi indirimde yapabilirler..