merhabalar,
cocuklugumdan beri icimde olan motor sevdami nihayet bu yaz gerceklestirmeye karar verdim ve kisisel arastirmalar sonucu sol ayak handikapim nedeniyle ucuz, gerekirse atabilecegim bir motor aldim: kanuni caracal 200.
Fakat sadece 2 kez antrenman yapmaya firsatim oldu ve 30 yil once bindigim mobiletten sonra motor olayina cok yabancilasmis oldugumu farkettim. Ayrica en onemlisi sol ayak bilegimin hareket kisitliligi beni baslangic olarak otomatik vitesli bir motorla pratik yapmaya, daha sonra da buyuk bir motora gecme fikrine yoneltti.
Motoru takas amaciyla ve takas edecegim tek motoru belirterek internetten ilan verdim ve hemen o gun istedigim motorcu kardesime ve motora kavustum (sansli miyim ne?) Regal Raptor DD 100E. Arkadasimiz onumuzdeki hafta motoru getirecek ve degis-tokus ettikten sonra sizlerin arasinda olacagim, bir aksilik olmazsa.
Ben beklemenin heyecanina faydasi olur diye hemen forumunuza uye olmaya karar verdim ve sagolsun aidikurt kardes beni hemen uye yapti, aranizdayim.
Orta yas grubunda, grafik tasarimci olarak calisan, bahcesehir-esenkent'te oturan, her hafta pazar gunleri 50-60 km dag bisikletiyle gezen bir arkadasinizim.
umarim sikca birlikte gezeriz.
sevgiler, saygilar, kazasiz surusler hepinize...

RR E100
İstanbul
0 Rh (+)