Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
işte doğruyu söyleyince bizim site milletine bilmişlik oluyo bide bozuluyorlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bilmeden yapılan işin sonu hep hüsran olur.
Abicim sana bi saygısızlık etmeyi hiç ama hiç istemiyoruz! Ama öyle bir tarzın var ki, ister istemez bozuluyoruz! Ayrıca arızanın ne olduğunu yukarıda yazdım, şimdi senin dediğin gibi 2 dakkada gazlayıp gidebilir miydim orada bi tekrar düşün istersen?? Komple sökülüp parça değiştirilerek giderilen bi arıza için "hahaha seni gidi gerizekalı acemi! ben olsam 2 dakkada şipşak halleder yoluma devam ederdim" diyince biraz ilginç oluyo.. Kusura bakma ama benim doğrum da bu! Beni de bilmiş yapacaksınz buyrun yapın!

Kaldı ki kesinlikle motosikletimi kendi başıma tamir edebilecek noktaya gelmek gibi bir merakım ve isteğim yok.. İlkyardım bilmek başka şeydir, doktor olmak başka!! Bu saatten sonra bu kadar işimin arasında doktor olmaya çalışamam... Çalışsam bile buna ne vaktim, ne enerjim, ne de yeteneğim var! Dolayısıyla ben dünya üzerinde kabul görmüş rasyonel işbölümü kurallarını uygulamayı ve yolda kalırsam öncelikle ilkyardım yapıp sonra da motorumu bir ustanın ellerine emanet etmeyi düşünürüm.

Senin bilgine ve birikimine, tüm bunlardan önce de sana ne kadar saygım olduğunu bir buluşmada doğrudan kendine söylemiştim... Bu saygımı asla kaybetmem ve ilk başta bir büyüğüm olduğun için tavsiyelerini de kulağıma küpe ederim! Hatta ilk mesajında verdiğin akıl da gerçekten benim için çok değerliydi, her ne kadar o anda aklıma gelmiş olup da uygulamaya cesaret edememiş olsam bile bi dahaki sefere mutlaka denerim.

Ama lütfen babamın bile bana karşı kullanmadığı bir üslubu bana bir daha takınma! Çünkü benim bildiğim ağabey kardeş ilişkisi bu değil. Bu seninki ast-üst tarzı bir ilişki oluyor ve ben aramızda öyle bir ilişki olduğunu düşünmüyorum.