astlığı üstlüğü hiç karıştırmam o kulvarın dışındayım saten o iş başka bu iş başka yine diyorum zincir kilitledi ise ilk hedef o zinciri boşaltmak tabii dişli kırılabilir 2 dişli arasına sıkışabilir motor sıkabilir ,kilitleyebilir ,vs. vs. bunları anlamak için akademik bir eğitim veya kültür gerektirmez. oanda motora binmesini bilen bu durumuda anlar tabii bunda yapılacak veya orda senin yapacağın bişey yok tekeri boşa alıp en yakın emniyetli bi yere çekmek . götürmek veya usta çağırmak veyada yardım istemektir sen hala anlıyamadın be birader burdaki inceliği
senin zincirin gerilmiş dişlin kırılmış başka yapacak neyin var bu olaydan başka ... işte bu olayı artık yaz notuna kabul et etmesende sen bilirsin be koçum .
ha bide askerlik işini karıştırma bu olaya acayip bozuluyorum çünkü bu olayla hiç bir ilgisi yok zaten o ortamdan uzaklaşmak için burdayım ...
tabiki olan veya yapılan her tecrübesisliğe kasıt aramaksızın aşağılamaksızın güleceğiz eğleneceğiz birbirimize takılacağız her olaydan kendimize bir ders çıkaracağız ... bu konulardada çok dikkat ediyorum kimseyi kırmamaya ... ama şu varki hep güleceğiz bilgimizi aktaracağız tecrübelerimizide paylaşacağız. mesala senin topiğin başlığı bile insanın dikkatini çekiyo ve okurken hay allah deyip insan gülüyo ama tavır takınmaksızın biraz daha zaman geçsin biraz daha piş bak o zamanda sende güleceksin ama bu konuda seni kırdıysam kusura bakma özür dilerim be abicim...

XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)