aramıza hoş geldin bende senin gibi yeni gelenlerdenim inşallah hepimiz bir aile gibi bir arada olmamız temenisi ile
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
İstanbul
A Rh (+)aramıza hoş geldin bende senin gibi yeni gelenlerdenim inşallah hepimiz bir aile gibi bir arada olmamız temenisi ile
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hoşgeldin İzmir li kardeşim. Bu arada Regal İstanbul-Ankara ve İzmir olarak iyi çoğaldık.
Sen her işi ayarlamışsın motoru bile, maşallah. Bende sevindiydim elimizdeki 2.000 km. de 2006 model gri class ı satarız diye ama kısmet değilmiş.
yokk
İstanbul
A Rh (+)hoş geldiniz...
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin....
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)aramıza hoş geldin umarım aktif bir üye olur bizleri toplantılarda yanlız bırakmassın en kısa sürede görüşüp tanışmak üzere saygılar.
motorda son karar R&R
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)aramıza hoş geldin. motorunu en kısazamanda almanı, kazasız belasız birlikte yollara düşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
kendini bizlere daha iyi tanıtırsan seviniriz. toplantılarımıza katılmanı ve bizlere seninle tanışmana zevkini yaşatmanı isterim. görüşmek üzere.
hakkı
DL1000
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum aramıza hosgeldın en kısa zamanda gorusmek dılegıyle.........
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
UşakHoşgeldin Orkun.Motorunu aldığın zaman iyi bak![]()
![]()
RaptorRider Tolga...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Orkun kardeşim aramıza sende hoşgeldin
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)