Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ne diyonus yaa.. türkçe konuşun.... :mrgreen: diviks miviks..total.. bp.. shell...Gp..ne yavv bunnar... :mrgreen: :? :? :?

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Mihrap mihrap
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İşin aslı şu sevgili Mod'larım

İnci hoca tazminat davası açacak, mahkemede delil olması için bu görüntüler lazım , artık alacağı tazminatla cüneyt bey'in Harley Davidson'u gibi bir makina alır , üstüne artan para ile Air brush bile yaptırır.

Not: Hocam işyeri telefonumdan beni arayın . ( Hukuk bürosu ) açalım davayı , Siz yeni motorunuza kavuşun bizde ücret-i vekalet ile nasiplenelim.

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
    Linkini verdiğim player herşeyi oynatır.telefon ile çektiğin görüntü 3 Gp olduğundan görüntü boyutu büyüdükçe görüntü kalitesi düşüyor. bu playerde pencere manuel olarak ayarlandığı için herhangi bir sorun olmuyor. bence 3 gp halinde ver.sorun olmayacaktır.

Total video converter benimde ara sıra kullandığım bir program , yanlız sendeki full değilse e-mailine full halini gönderebilirim.veya buraya 3gp halini gönder bende convert edip avi veya divx e çevireyim.
    abım benım tanımadınmı benı o vıdeoyu ben cektmıstım kendı nokıa tlf dan hatta kızmıstım neden bızım kameremız yok dıye yalovada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:aslı bende vıdeonun duzeltırsenız cok ıyı bır cekım yapmıstım tek kolla
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

cozen34@hotmail.com Sevgili Bülent bu aynı zamanda msn adresim burada e- mail olarak cep telefonu görüntüsünü atarsan , Avi formatına çevirir , buraya link atarım

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    walla bende bunu çevireyim diye inndir.com dan indirdim. 1 aylık deneme sürümü heralde. sende full'u varsa bergin974@hotmail.com a beklerim. ben en iyisi dosyayı sana göndereyim sen evir çevir bişeyler yap işte )
    haydi çocuklar motora

CapiTan QusDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Fidan
    ARIKANLI Holding--Yurtiçi Kargo - Kurye
     Regal '' dd 100 E '''
     İstanbul Gaziosmanpaşa 500 evler
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    HerKeSe seLam Sizlerlede Görüşemedim uzun zamandır Bayramımız Mubarek, olsun ALLAH ( c.c ) cümlemize HayırLar ihSan eyLEsin Cümlemize Tekrarını naSip eyLEr iNşaLLah. SpEdİy GoNZaLEs abiM Hoşgeldin istanbula on anki gelişine NasıLSın Abi İyimisin.... OoZzzZZyyy abimmmmmmmmmmm Geçmiş olsun :( MAŞALLAH
    resimde iyi gördüm seni GENEDE ALLAH BÜTÜN MOTORLU TAŞIT KULLANANIDA YAYA OLARAK GİDENİDE BETERİNDEN KORUSUN ÜZÜLDÜM GENEDE OZZYyY ABİM SPEEDİYY ABİM SENDE İYİSİNDİR UMARIM İSTANBULDAN UĞUR BEN 1OO LÜK REGALCİ YALOVA YANIMDAKİ ARKADAŞIMLA TANIŞMIŞTIK YA HANİ SENLE ORDA TANIŞMIŞTIK :D

hERKES İYİDİR UMARIM HERKESE SON GÜNDE OLSUN İYİ BAYRAMLAR. DİLERİM..... UMARIM HERKES, İYİDİRLER
    SİZLERLE UZUN ZAMANDIR YAZIŞAMADIK KUSURLARA KALMAYIN AFEDERSİNİZ HAYAT NASIL GEÇİYOR HEPİNİZ NEVAR NEYOK HERKES.DE ;) BEN DOSTLAR BÜYÜKLERİM, ARKADAŞLARIM BENİMDE

15.10.2007 AYINDA SENELİK İZNİM BAŞLIYO YANİ BAYRAMDAN SONRA :D uMARIM BİŞEYLERE DENK GELİRİM

HERKESİ İYİ GÖRÜDÜĞÜME SEVİNDİM GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ bakınN KENDİNİZE ;) hadi allaha emanet olasınız.. :?:

İşte o meşhur "Parası neyse verelimde bir tur daha döndür " olayının geçtiği Balerin

http://www.youtube.com/watch?v=AUSb5eYT88w

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    heheheehe
    en sondaki feryada dikkat!!!
    bilin bakalım kimdir o ???
    haydi çocuklar motora

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    YAAAAAAAAAAAA VALLA İNANMIYORUM SİZE ...EN SONUNDA YUTUB LARADA DÜŞÜRDÜNÜZ BENİ ...ALLAH TEPENİZDEN BAKSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)