| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)hayırlısı olsun kardeş bende aynı motoru kullanıyorum...
ama tek sorun 90km den fazla gitmiyor... bence klasında en sağlam motor seni üzmez...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)evet handom senın atından kullanıyor arkadasa yardımcı ol senın bılgın daha cok bu motor hakkınsda :| :| :|handojoe Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
keeway sl 150
1
A Rh (+)evet daha bende 90 uzerıne cıkamadım 80 e kadar ıyı hızlanıyor sonra tıkanıyor zorakı 90handojoe Nickli Üyeden Alıntı
ama 100 110 gordugunu soyleyenler var bu motorla 10 000 km den sonra falan cok gec acılıyor anlasılan
gercı 150 lık motordan daha fazlasını beklemıyorum o da ayrı mesele diger sorunu da bence on fren bıraz fazla hissiz
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)arka fren e alıştır kendini... birde debriyaja dikkat et yayları çok çabuk bozuluyor yada honda twister inkinle değiştir... ön dişli 15 tir bunların 17 yaparsan biraz daha hızlanır aRKA DİŞLİYİDE UFALT İSTERSEN AMA İLK ZAMANLARDA ÇOK ZORLAMA HELE BİR 1000 KM OLSUN MOTOR
keeway sl 150
1
A Rh (+)arka ıle duruyorum zaten cunku onu cok sıkarsan one yapıstırıyor az sıkarsan durmuyor genelde ıkısını beraber arkayı daha kuvvetlı olacak sekılde kullanıyorum sorun olmuyor
bu dıslı degısınce tahmınımce akselerasyonda dusme olacaktır son surat artsa da yanılıyormuyum ?
bırde egzosu actırsammı actırmasammı dye dusuncelerım var actırırsam alt devırer ölecek ama actırılmıs bı tane gordum hakkaten 1000 cc gıbıydı sesı
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)[quote="leventse"]arka ıle duruyorum zaten cunku onu cok sıkarsan one yapıstırıyor az sıkarsan durmuyor genelde ıkısını beraber arkayı daha kuvvetlı olacak sekılde kullanıyorum sorun olmuyor
bu dıslı degısınce tahmınımce akselerasyonda dusme olacaktır son surat artsa da yanılıyormuyum ?
bırde egzosu actırsammı actırmasammı dye dusuncelerım var actırırsam alt devırer ölecek ama actırılmıs bı tane gordum hakkaten 1000 cc gıbıydı sesı[/quote
dişlileri değiştirirsen çekiş biraz düşer
ve motor haliyle zorlanır....egsozlarla hiç oynama belki biraz hızlı gider ama yakıt çoğalır birde sübablarla çok sorun yaşarsın...
RR
Ankara
0 Rh (+)hoşgeldin..... angalalılar artıyo mu ne ?![]()
Magrip El Salil
BİLGEHAN
06 RG 120
O(RH)+
39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)