Noli ya noli burda benim adım geçiyo herhal yanlış okumadıysam, durun hele bir yakın gözlüklerimi takayım.
Mustafa kardeş hoşgeldin, tam yerine geldin, herşey gönlünce olsun ama yavaş yavaş sırasıyla.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Noli ya noli burda benim adım geçiyo herhal yanlış okumadıysam, durun hele bir yakın gözlüklerimi takayım.
Mustafa kardeş hoşgeldin, tam yerine geldin, herşey gönlünce olsun ama yavaş yavaş sırasıyla.
e9b
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin kardeşim.
MESAFENİ KORU
caponord
Samsun
B Rh (+)işte suçlu bulundu.....oziii....ne demek istiyon kardeşim sen... :mrgreen: şimdi AKSU DEDEyle MÜSLÜM DEDE saçlarını savuramadan motora piniyolar diye dalgamı geçiyon... geçirtmeeemm.. makaramı yapıyoonn.. yaptırttmaaamm....sen kendi haline otur ağla olm... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
la saat kaç olmuş yavv..ben burda ne arıyom bu saatde... :mrgreen: :mrgreen:
Hoşgeldin MKG !
![]()
![]()
Geyik yapmayın yol yapın !
![]()
![]()
![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ozi nin mazereti var bu sefer ona atış serbest, kolum alçılı bana bişey demezler diye veriyor ayarı, eline fırsat geçti ya. (Sitenin yakışıklı kelleri toptan bir perukçuya gitsek hesaplı olurmu, şşşşşşş duymasınlar.)okan Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)AKSU DEDEEEEE.... sen bilmiinmi yavvvv.. maden olan yerde ot bitmezmiş.... boş veeeerrr....saçı çok olanın şampuan derdide çok olur.... :mrgreen:
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Saçı dökük olanların başka meziyetleride var bunlarıda bir yazarsam burası tam şenlik olur.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
caponord
Samsun
B Rh (+)bencede yazma MÜSLÜM DEDE....msn den yazalım en iisi.... :mrgreen: :mrgreen:
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Anladın sen onuokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)