Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarınada sabır versin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
e9b
İstanbul
A Rh (+)Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarınada sabır versin.
MESAFENİ KORU
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Çok değerli abimizi kaybettik. Earlyriders'tan tanımıştım kendisini. Sevmeniz için bir kere sohbet etmeniz yeterdi. Güler yüzlü, hiç kızmayan, sanki sinirleri olmayan abimizdi. Allah rahmet eylesin. İnanmak çok zor gerçekten. Allah iyi insanı yanına erken alırmış derler ya, işte Necdet abi de böyle bi insandı. Hala inanmata zorlanıyorum. Sanki yaşıyo gibi geliyor.... :(
![]()
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)allah rahmet eylesin...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
yok
İstanbul
B Rh (+)ölüm bir arkadaş kadar yakın.
bir yıldız kadar uzak.
allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerine sabırlar versin.
Zaferler Birlik İle Kazanılır
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Allah rahmet eylesin....
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Türkiyearkadaslar tanımıyordum ama olay gunu hastaneye gıttıgımde gercekten etkılendım.başımız saolsun:(
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)allah rahmet eylesin. topragı bol olsun
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)haberi dün akşam akalteke abimden aldım... Mevlam Yar ve yardımcısı olsun... kalanlarada sabır versin... anlatıldığına göre çok dandik bi kazaymış.. 4 teker birden olmıycak bi yerden çıkmış, necdet abi de kaçınılmaz bi şekilde çarpmış.. kendisiyle iki kez sohbet etme fırsatı bulmuştum... güler yüzlü, sempatik birisiydi... selametle git necdet abi... bi aksilik olmazsa cenazede görüşmek üzere...
SSUUUUuuu...!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bugün öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlayacağız, gelmek isteyenler Gültepe merkez camine gelsin Gültepe polis karakolu arkasında.
http://www9.gazetevatan.com/haberdet...2&Categoryid=7
Vatanda çıkan haberi.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Adli Tıpta ve cenaze işlerinde çıkan küçük bir-iki pürüz sebebiyle cenaze ikindi namazına alınmıştır. İlgililerin bilgisine.müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)