alacak arkadaşlar kim ne derse desin class modelinden şaşmayın derim gerçekten çok güzel yol tutuşu ve kullanımı var
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)alacak arkadaşlar kim ne derse desin class modelinden şaşmayın derim gerçekten çok güzel yol tutuşu ve kullanımı var
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
250
İzmir
A Rh (+)gomtanım class olmayan modeli de ceylan gibi sekiyo her yollardan dönüyo maaşallah :lol:
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
, :? şaşıralımmı sevinelimmi kararsız kaldık bir de başımıza seger motor çıktı resminden anladığım kadarıyla regal raptor'un aynısı bilka motor motoshow 2007 de lansmanını yapacakmış.???
Türkiyeherkese iyi gunler
fuar '07 de arkadasım regal raptoru gormus ve bana ove ove bıtıremedı, baktım ,arastırdım gercekten cok guzel bı alet. fakat aradığım 2 bayıde sadece kredı kartına taksıt yapabılıyolar, acaba bıldığınız senet yapan bır yer varmı. hıc deılse bır bılgı alıyım. tesekkur ederım
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)walla bi bilgim yok ama araştırmak lazım belki senet yapanı bilen vardır
sürmek için yaşa;yaşamak için sür

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)senet yapan yer yok kardeşim ya pesin ya kredi kartı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
EskişehirBen senetle aldım. Gerçi bir hayli hatır işi oldu ama belki o soran arkadaşa da yaparlar. Memleketini, yerini yurdunu bi yazarsa :D
Türkiyeabi istanbulda oturuyorum ,işte kredı kartı zaten full bıde ogrencı adamım kredı kartı taksıtı ınsanda stres yaratıo, senet daha rahat gelıo, faızsız
tesekkurler
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)ozan kardeş bende öğrenciyim çok araştırdım senin gibi zamanına senet yapan yer bulsan bile faiz olmadan alman imkansız ki zaten senetle almanda zor.. bence piyasada temiz 2. eller var şu anda forumdada var araştır bak buradaki herkes motoruna özenle bakmış insanlar zaten hepsi..para varsa tabi 0 almak iyi ama bence 2. elde düşünebilirsin fiyatlarda baya makul çünkü 0 a göre...umarım en kısa zamanda motoruna kavuşur aramıza katılırsın sende bol şans..
Türkiyecok saol ustadthoraman Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)