Deniz hoşgeldin, sende aramızdasın,merak etme listeye eklendin.gecee Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Deniz hoşgeldin, sende aramızdasın,merak etme listeye eklendin.gecee Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)gel kardeşim yav kahvaltı dediğimiz geyik muhabbeti istiyen kahvaltı eder istiyen etmez istiyen eder gelir maksat hep birlikte bir arada bulup muhabbet etmek ama illada gelemem diyorsan saat 11:30 beşiktaş stadının önunde ol yolda gecerken bize katılırsın yoldaalper_tim Nickli Üyeden Alıntı
rr250/9
İstanbul
AB Rh (-)anadolu yaksından gelıcek olan arkdslar la 9.30 da carafour da bulusuyoruz ozamn cok daha iyi olurkesinleşti değil mi bu olay?

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)emrac kardeşim tabiki kesinleşti ama regalraptor.net tayfasının ana buluşma yeri dolmabahce polis almazsa besiktaş stadı onü biz earlyridersla birlikte yapılacak kahvaltıya 10:00 dolmabahçeden hareket edip ordan katılıcaz bilgine.Bu kesinleşmiş olan son karardır.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar ben saat 11,30 da fuar alanında olmak zorundayım
bazı biletsiz dostlarımıza bilet vericem onun için sizlerle fuar alanında görüşürüz![]()
sizin gelişinizi seyrederim![]()
orda görüşmek üzere
sürmek için yaşa;yaşamak için sür

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya kardeşim zaten fuar 12:00 acılacak bizde 12:00 orda olucaz o zaman verirsin biletleride üzme bizialper_tim Nickli Üyeden Alıntı
EskişehirBol miktarda resim bekliyoruz İstanbul tayfası. Dikkatli gidin gelin.
rr250/9
İstanbul
AB Rh (-)tessekurler aıdıkurt artık gıtsek yaa![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar o gun kalabalık olacağız büyük ihtimalle herkesin ehliyeti ve techizatı tam olsun bazı kem gözlere batabiliriz
ya bide eşlerini getircek varmı bizim hanım tutturdu bende gelecem diye
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Komutanım hava guzel olursa ben esimi de getirecegim yok serin olursa gelmeyecek,ki zaten ben uygun fiyatta kaliteli urun bulursam kıyafet almayı dusunuyorum o yuzden de esimide goturmek istiyorum sonra bu ne bicim renk falan demesin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)