İstersen "regal raptor almak isteyenler" bölümüne topik de açabilirsin bu konuyla ilgili...
Sevindim sonuca yaklaşmana...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İstersen "regal raptor almak isteyenler" bölümüne topik de açabilirsin bu konuyla ilgili...
Sevindim sonuca yaklaşmana...
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)hoşgeldin aybiketa kardeşim pazar günü 10 bulusup fuardan önce sahilde falan bişeyler atıştırıcaz zaten fuar 12:00 baslıyor karnımızı doyurduktan sonrada fuara gidicez bilgine.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
İstanbulHoşbulduk :D
Tamam işte hep beraber saat 10:00 sularında Kale Kafe'de kahvaltı edelim![]()
Kale Kafe Rumeli Hisarına doğru giderken sahilde, manzarası da mekanın kendisi de pek güzeldir.
We believe in sky, we don't believe in sunroofs !
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)beyler cuma günü tayfası oluşuyor galiba bende ilk günü sakin sakin gezmek istiyorum şunun saatini belirleyelimmi
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Aybiketacım hoş geldin... güsel bi fikir cafe işi.. hep cumartesi yapyodunuz gelemiyodum, sayenizde pazar pazar görcem o mekanıda..
İlkerciim yakın sayılırız biz.. hafta içibi gece buluşalım davetiyeni verim.. hatta bu gün 5.30 gibi küçükçekmecede bi işim var 6.30-7 gibi biter.. müsait olursan görüşelim..
SSUUUUuuu...!
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hoş geldin Aybikta...10 dan sonra olursa olur. ben gebzeden gelicem 10 kadar anca yetişirim..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Eğer pazar günü bir organizasyon yapılacaksa erken haber verin yoksa başka planlarım vardı.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Abi gözklen şudur ki: pazar 10 da toplanıp toplu halde EARLYridersla kahfaltıya gidiyos gibi.. malum fuar 12'de açılıyo.. ama olamaz.. bana uymaz diyosan ayrı.. sensiz regal toplanması olmaz olamaz... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
rr250/9
İstanbul
AB Rh (-)arkdslar sımdı kahvaltı olayı kesın mı
ona gore yemıyım bıseyler :mrgreen:

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah kardes zaten pazar gunu 10:00 bulusunca atlarız motorlara hep birlikte kale cafeye kahvaltı etmeye gideriz.Super olur valla dimi millet?aybiketa Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)