herkese merhabalar...bende earlyriders tayfasındanım...aslında siteye uzun süredir üyeyim...buraya üye olmamın sebebi regal raptor modellerini begenmem ve hakkında daha cok bilgi edinme istegim...insallah cok yakında bende bir regal sahibi olucam..umarım yani...bu arada müstakbel regal sahibi olma arzumun cogunlugu nihat adlı sahsın baskıları yüzündendir... :evil:

cidden regal alma istegimdeki katkıları tartısılamaz...cunku herkes vitessizle baslamamı tavsiye ederken nihatcım saolsun herzaman beni desdekledi ve regali kullanabilecegime inandırdı...benimde zaten aklımdaki model chopper bir modeldi..böylece umarım sonunda güsel bi regal sahibi olucam...ilk motorun heyecanını ancak yasayan anlar diyorum ve sizinde desdeklerinizi bekliyorum....

haftasoınu kale kafede hep beraber kahvaltı ve oradanda fuara gecilecekmis sanırım...aidikurt-alper bir kac kez söylemisti sitede ama bi türlü organize olunamamstı...sonunda aybike halletti...e bi kadın eli degmesi gerekiyormus sanırım....görüsmek ve tanısmak dilegiyle...saol aybikecimm