SELAM DOSTLAR İZMİR ÜÇKUYULARDAN NAMIK KURUM TEMMUZ AYINDAN BERİ REGAL-RAPTOR KULLANICISIYIM SİTEYE ANCAK KAYIT OLDUM İZMİR GRUBUYLA TANIŞIP ETKİNLİKLERE KATILMAK İSTİYORUM HEPİNİZE SEVGİLER
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
9e
İzmir
0 Rh (+)SELAM DOSTLAR İZMİR ÜÇKUYULARDAN NAMIK KURUM TEMMUZ AYINDAN BERİ REGAL-RAPTOR KULLANICISIYIM SİTEYE ANCAK KAYIT OLDUM İZMİR GRUBUYLA TANIŞIP ETKİNLİKLERE KATILMAK İSTİYORUM HEPİNİZE SEVGİLER
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle rüzgarınız bol olsun
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)vay abi hoşgeldin...izmir yakında izstanbulu yakalarsa şaşırmayın ey 34...bomba gibi geliyoruz...
the wind determines the way of falling leaf
caponord
Samsun
B Rh (+)hoşgeldiniz....izmir çoğalıyor... bütün yaz nerelerdeydinizz.... :mrgreen:
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)aramıza hoşgeldin kardeş.
foam party
:mrgreen:
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)hoş keldin Namık Abi. gezi ve toplantılarımızada sizide görmek isterim. regaliniz hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela vermesin.
hakkı
DL1000
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Namık kardeşim hoşgeldin.Kazasız sürüşler dilerim.İzmir'in neresindensin?
Sağlıcakla kal.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hosgeldınız...
butun yaz gezmekten sanırım sıtenın varlıgını yenı farklettınız.![]()
hakkı arkadasımız yakında yenı bır gezı duzenler de tanısırsınız...
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)selam aramıza hoş geldin umarım en az bizler kadar aktif bir üye olur ve gezi ve toplantılara katılarak bizi ve ortamı şereflendirirsin ilk toplantıda görüşmek üzere.
motorda son karar R&R
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)