valla aslanburclu baktım olacak gibi degi adamlarla konustum boyle yapmaya kara verdik obur turlu toplu alımlar zor oluyoraslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla aslanburclu baktım olacak gibi degi adamlarla konustum boyle yapmaya kara verdik obur turlu toplu alımlar zor oluyoraslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)doğru diyon doğru
ya alperim mevcut 210 oldu olduda hiç bi icraat yok millette şu işe bi el at yawwww
üyeleri bi ayıralım artık
bütün gücünüz koçum agresusamıydı
mesela üyeler nasıl olabilir (naylon üye, fason üye, satıcı üye , pazarlamacı üye, hafif üye, ağır üye,,kral üye ,,lastik üye,yiyici üye ,,içici üye,, vs... vs.... bakkkkk görüyonmu daha bir sürü üyelik durumu var
ya bide sakata gelmiyelim ,yanlışlık terbiyesizlik yapmıyalım diye yanlış anlaşılmasın ayrımcılık yapmakta istemiyorum
formda olan kişilerin nick lerinin yanında kırmızı yeşil olan insancık görüntüleri aktif olduğu anda erkekler pipolu byn.larda etekli gözükse bence süper olacak ... hadi kolay gelsin
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)yaavv yaşar komtanım alem adamsın beaa..üye isimlerin çok süper olmuş valla...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BalıkesirYAU BABACIM BENDE İSTİYORUMDA NEREYE TAKACAM :D
YAZ TATİLİNDE MUSADENLE MOTORA TALİBİM :mrgreen:
SAYGILARIMLA![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)canın sağolsun
alayım sanada bi makina ama aması var
sen önce bize bir güzel gelin sonra ehliyet
bendende sıfır bi klasik
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ohh bak kardeşim böyle babayı zor bulursun al ehliyeti hemen baban herkes huzurunda söz verdi gelin olayına gelince bence önce motoru alsın gelini sonra alır sonra evlenince eşi mırın kırın eder aldırmaz yaşar baba orda biraz müsamma göster .aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)anammm olaya bah baba oğul polemik yapıyoo... komtanım başgöz etmeye uuraşıyonus heralde sanırsam delikanlıyı... :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben yan çanta istiyorum ,eğer geç kalmadıysam :? :frown: :frown:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)olay budur gomtanım... aha hadi bakalım çık şinci yaz tatiline güççük gomtan... Yaw muğlalılar nereye kayboldunuz... :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)geç kalmadın öğretmin istediğin zaman alabilirsin sirkecide tümopar var git oraya regalraptor.net geldim de aidikurt yolladı de bizim söylediğimiz fiyatlardan alabilirsin 80 ytlinci Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)